Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Στα σκαριά πολυτελές ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό και συνεχίζονται οι οικοδομικες εργασίες στα κτήρια του εμβληματικού -για την εποχή του- ξενοδοχείου Santorini Image, στη Μεσαριά, το οποίο είχε σταματήσει τη λειτουργία του το 2010, οπότε και περιήλθε σε νέα ιδιοκτησία, στην εταιρεία Αθήναιον ΑΕ. Διαβάστε το σχετικό θέμα από το atlantea.news.

Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, το αρχικό πλάνο πριν από πέντε περίπου χρόνια, προέβλεπε να δημιουργηθεί νέα ξενοδοχειακή μονάδα που θα εντασσόταν στην αλυσίδα ξενοδοχείων Intercontinental. Η νεά ιδιοκτησία μάλιστα αγόρασε και παρακείμενες εκτάσεις προκειμένου να έχει στη διάθεσή της περισσότερους χώρους. Τα σχέδια στην πορεία όμως άλλαξαν και τελικά φαίνεται ότι θα λειτουργήσει στο πλαίσιο του ομίλου των YES! Hotels, που σήμερα εκμεταλεύεται τα ξενοδοχεία New Hotel και Periscope στο κέντρο της Αθήνας και τα Semiramis, Twentyone και Kefalari Suites στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.

Αν και τα κεντρικά γραφεία των YES! Hotels, με τα οποία επικοινωνήσαμε, δε επιθυμούν να δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία για το υπό κατασκευή ξενοδοχείο, θεωρείται ότι θα πρόκειται για μια μεγάλη (για τα δεδομένα της Σαντορίνης) και υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακή μονάδα, της τάξης των 100 σουιτών. Να σημειώσουμε ότι το παλιό Santorini Image είχε δυναμικότητα 122 δωματίων.

Το υπό ανέγεσρση ξενοδοχείο είναι ένα από τα τέσσερα, παρόμοιας δυναμικότητας και κατηγορίας ξενοδοχειακά συγκροτήματα που κατασκευάζονται αυτή την εποχή στη Σαντορίνη. Τα υπόλοιπα τρία είναι στα Φηρά, στο Καμάρι και στη Βλυχάδα. Αυτά μαζί με μια σειρά πολλών άλλων -σαφώς μικρότερων- μονάδων που είναι επίσης υπό ανέγερση, θα επιχειρήσουν να πάρουν μερίδιο της “πίτας” του τουρισμού στο νησί. Η εικόνα υπερπροσφοράς που έδωσε τα πρώτα δείγματα φέτος το καλκαίρι, είναι προφανές ότι θα ενισχυθεί στην επόμενη χρονιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
Atacon
Covid Protection
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της ημερίδας του Σύλλογου Στήριξης Γεν. Νοσοκομείου Θήρας
Ερώτηση ΚΚΕ για την επανασύσταση γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας στην Σαντορίνη
Ερώτηση του ΚΚΕ στην Βουλή για το νέο σχολείο του Καμαριού
Πρόσκληση για την εορτή του Αγίου Παϊσίου Μεσαριάς
Γιώργος Χατζημάρκος: “Η φετινή σαιζόν θα κριθεί από την εμπειρία που θα αποκομίσει ο επισκέπτης μας από τις διακοπές του”
Το πρόγραμμα δρομολογίων του H/S/C SANTORINI PALACE
Μέρα μνήμης του σεισμού του 1956
Χορηγία 1,5 τόνου υγραερίου για το υγειονομικό προσωπικό του Γ.Ν. Θήρας
Relax Mind – Ανοιχτές ομάδες ψυχολογικής ενδυνάμωσης ενηλίκων
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια
Νέος κύκλος αξιολόγησης εστιατορίων για την ένταξη/παραμονή στο δίκτυο Aegean Cuisine. Έως τις 20.7 οι αιτήσεις
Αποδίδει καρπούς το έργο της Θηραϊκής Πολιτείας
Το ιταλικό εστιατόριο και Lounge Bar "Character" ξανά μαζί μας από την Τετάρτη 8 Ιουλίου!
Συγκρατημένη αισιοδοξία στις κρατήσεις – μεγάλες οι διαφοροποιήσεις ανά περιοχή
Ασφαλτοστρώσεις σε τμήματα του δημοτικού οδικού δικτύου των Φηρών, απο 3.7
web radio
Denaxa
Λιγνός_νέα
Hondos Cender
Poliiatreio
Όμηρρς
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.