22 Νοεμβρίου 2019 Επικοινωνία
10/09/2019

Ο Φ.Φόρτωμας για την 84η Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Φ.Φόρτωμας για την 84η Έκθεση Θεσσαλονίκης
Στα εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, συμμετέχοντας σ’ έναν κορυφαίο θεσμό παγκόσμιας ακτινοβολίας, ο οποίος  αποτελεί γιορτή της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και του πολιτισμού.
Κατά την παραμονή του στην ΔΕΘ, ο κ. Φόρτωμας επισκέφθηκε τους εκθεσιακούς χώρους, είχε σειρά επαφών με στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας, των τεχνών και εκπροσώπων οργανισμών, φορέων και παραγωγικών δυνάμεων.
Επίσης, παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την οποία εξαγγέλθηκαν μια σειρά από ευνοϊκά μέτρα για τους φορολογούμενους πολίτες και τις επιχειρήσεις, όπως, η μείωση του συντελεστή εισοδημάτων και των φόρων επιχειρήσεων και μερισμάτων, η αναστολή του ΦΠΑ σε οικοδομή και φόρο υπεραξίας ακινήτων, η μεσοπρόθεσμη κατάργηση του φόρου επιτηδεύματος και της εισφοράς αλληλεγγύης, η χορήγηση επιδόματος 2.000 ευρώ για κάθε νεογέννητο παιδί, η διατήρηση του έκτακτου επιδόματος των συνταξιούχων, η σταδιακή μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, η δρομολόγηση προσλήψεων στην Αστυνομία και στα Νοσοκομεία κ.α.
«Η κυβέρνηση, πιστή στις δεσμεύσεις της και στην εφαρμογή του προγράμματός της, μόλις δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, είναι σε θέση να ανακοινώνει μέτρα που ανακουφίζουν τους πολίτες – και ιδιαίτερα τη μεσαία τάξη-, στηρίζουν την επιχειρηματική δραστηριότητα, ενισχύουν τις επενδύσεις, ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας και αποδεικνύουν ότι η χώρα μας έχει γυρίσει οριστικά σελίδα», δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων.
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved