Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020

Κατερίνα Μονογυιού: ”Η κοινωνική ευαισθησία και η στήριξη των εργαζομένων στις δομές υγείας είναι από τις θεμελιώδεις αρχές της Νέας Δημοκρατίας”

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αθήνα, κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους: Μονογυιού Κατερίνα Βουλευτή Κυκλάδων, Ακτύπη Διονύση Βουλευτή Ζακύνθου και Κρητικό Νεοκλή Βουλευτή Λακωνίας επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου.

Οι βουλευτές της ΝΔ είχαν διαδοχικές συναντήσεις και συζητήσεις με τη διοίκηση, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου, αλλά και τη δυνατότητα να καταγράψουν οι ίδιοι την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν όλοι οι εργαζόμενοι, οι ασθενείς και οι οικογένειές τους. Επισκέφτηκαν τις περισσότερες δομές και ειδικές υπηρεσίες του Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου όπως: Κέντρο Μαστού, Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Κέντρο Ελέγχου Αποβολών, Μονάδα Αναμονής Παιδιού και ενημερώθηκαν για τις σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Ειδικά κατά την παραμονή των βουλευτών στη Μονάδα Αναμονής Παιδιού διαπίστωσαν τον εξαιρετικό επαγγελματισμό του προσωπικού σε αυτή την ιδιαίτερη δομή του νοσοκομείου που εκτός από την ιατρική επίβλεψη υγείας των νεογνών έχει σαν στόχο τα παιδιά γρήγορα να τοποθετούνται σε οικογένειες έτσι ώστε να μεγαλώνουν σε ένα ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον.

Η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού και οι δύο γιατροί βουλευτές Ακτύπης Διονύσης και Κρητικός Νεοκλής χαρακτήρισαν πολύ σοβαρά τα προβλήματα του νοσοκομείου και τόνισαν ότι αν δεν υπήρχε η άοκνη προσπάθεια και η επαγγελματική συνείδηση όλων των εργαζομένων τα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου θα ήταν μεγαλύτερα. Επεσήμαναν δε ότι το Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό γυναικών και νεογνών από την Αθήνα αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Οι τρεις βουλευτές έδωσαν συγχαρητήρια σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Θα θέσουν άμεσα όλα τα προβλήματα και τις ελλείψεις στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και χαρακτήρισαν ως πρώτη προτεραιότητα την ενίσχυση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των δομών του νοσοκομείου.

Δήλωσαν δε ότι για τη Νέα Δημοκρατία η κοινωνική ευαισθησία και η στήριξη των εργαζομένων στις δομές υγείας και φροντίδας των πολιτών είναι από τις θεμελιώδεις αρχές της.  

  

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
Web Tv
Web Radio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Το κυβερνητικό πλάνο για την κατάρτιση στρατηγικού σχεδίου στην Σαντορίνη
Τί είχες Πρέβελης, τι είχα πάντα
Ο Σταύρος Ρούσσος συντονιστής των εθελοντικών ομάδων Θήρας
Ανακοίνωση διακοπής ηλεκτροδότησης
Οι θέσεις της Θηραϊκής Πολιτείας για τη χωροθέτηση νέου λιμένα
Ενισχυτική διδασκαλία στο Δημοτικό Σχολείο Εμπορείου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ SIAL ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΑΙ
Μεγαλώνοντας εφήβους σε μια εποχή που αλλάζει
Αναβολή για την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο για το Sea Diamond
Ο ερασιτεχνικός αλιευτικός σύλλογος κόβει την πίτα του
Η πρόταση για το Έτος πολιτισμού για τα νησιά Θήρα και Θηρασιά το 2020, της .Αντιδημάρχου Θήρας κ. Σοφίας Κίτσου
«Διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή των Φηρών λόγω απαραίτητων έργων αποκατάστασης βλάβης.»
ΙΜΠΗΣ: το ηφαίστειο συνεχίζει να βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕΚΦΝ
Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣΙΑΣ
Hondos Cender
Denaxa
Anatpixiaki etairia kikladon
Mikres Aggelies
Nova
Poliiatreio
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
FOLLOW US
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.