25 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
30/08/2019

O Υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης εύχεται καλή επιτυχία στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες στα ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα της χώρας

O Υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης εύχεται καλή επιτυχία  στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες στα ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα της χώρας
Θα ήθελα να συγχαρώ ολόψυχα  τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και να τους ευχηθώ το νέο αυτό ξεκίνημα να είναι η αρχή μιας λαμπρής πορείας στον στίβο της ζωής, με δημιουργικότητα και επιτυχίες. Είναι η επιβράβευση των κόπων που κατέβαλαν άοκνα και συστηματικά και τώρα δικαιούνται να απολαύσουν τους καρπούς των προσπαθειών τους.

Σε όσους δεν κατάφεραν να επιτύχουν στην δοκιμασία αυτή, θα ήθελα να συστήσω να επιμείνουν, και να συνεχίσουν με πείσμα τον αγώνα για να επιτύχουν τους στόχους τους: Με προσήλωση στον στόχο και το όραμα η επιτυχία είναι βέβαιη.

Έργο της πολιτείας είναι να δώσει σε όλους τις ίδιες ευκαιρίες και να εξασφαλίσει ένα περιβάλλον που θα παρέχει ευκαιρίες βελτίωσης και εξέλιξης, δυνατότητες προσωπικής ανάπτυξης και επιβράβευσης της αριστείας! Ένα  περιβάλλον όπου όλοι μαζί και ο καθένας με τις δικές του μοναδικές δεξιότητες, θα αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον που έρχεται, στηριγμένοι σε αρχές και αξίες!

Η κυβέρνηση, με την συνδρομή της ακαδημαϊκής κοινότητας είναι κοντά στις νέες και τους νέους μας, προάγοντας την καθολική μόρφωση μαζί με την εκπαίδευση, ισότιμα για όλους και χωρίς αποκλεισμούς.

Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες και εξασφαλίζει τα μέσα σε όσους επιθυμούν τη γνώση και την προκοπή και προσπαθούν για ένα καλύτερο μέλλον.
Καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα!  Στην πορεία αυτή είμαστε δίπλα σας!

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Ι. Βρούτσης
 
 
 

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved