11 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
27/08/2019

Ο Δήμαρχος Θήρας Α. Σιγάλας για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων

Ο Δήμαρχος Θήρας Α. Σιγάλας για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των παιδιών μας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους επιτυχόντες νέους και νέες.

Ο δρόμος σας να είναι φωτεινός, τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν, να καταφέρετε να υλοποιήσετε στόχους και επιθυμίες. Πάνω απ’ όλα, εύχομαι να έχετε υγεία και να κάνετε πράγματα που εσείς αγαπάτε για να κερδίσετε την πραγματική ευτυχία.

Εκφράζω επίσης τα συγχαρητήρια μου και στους γονείς και εκπαιδευτικούς που έδωσαν από το δικό τους μετερίζι τον αγώνα τους για την επιτυχία των παιδιών μας.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και  στα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους και «δεν τα κατάφεραν» αυτή τη φορά. Όμως τα όνειρα ποτέ δε σβήνουν, η ζωή είναι μπροστά σας και μπορείτε να πετύχετε πολύ περισσότερα από αυτά που πιστεύετε. Το συναίσθημα της προσωρινής απογοήτευσης θα αντικατασταθεί σύντομα από το πάθος και την επιθυμία της δημιουργίας, για να επιτύχετε τους στόχους σας. Η επιμονή είναι προσόν, κι αυτό το διδάσκετε σε μας τους μεγάλους, εσείς οι νέοι.

Καλή συνέχεια και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Αντώνης Σιγάλας
Δήμαρχος Θήρας

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved