25 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
27/08/2019

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Γ. Λεονταρίτη Κυκλάδων στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Γ. Λεονταρίτη Κυκλάδων στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων
Ένα κοπιώδες «ταξίδι» έφτασε - και επίσημα - στο τέλος του, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας.

Θερμά συγχαρητήρια στις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες των Κυκλάδων, στα εκατοντάδες νέα παιδιά των νησιών μας για τα οποία σήμερα ανοίγει ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή τους, ως επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν προκειμένου να καταφέρουν να εισαχθούν στην πολυπόθητη σχολή της επιλογής τους, ακολουθώντας τα όνειρα τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, όσες και όσοι δεν κατάφεραν να περάσουν το κατώφλι κάποιας σχολής. Το μέλλον ανοίγεται εξίσου ελπιδοφόρο μπροστά τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι, με την ορμή και την αισιοδοξία της νιότης, θα το κατακτήσουν. Εξάλλου, αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη «μάχη» που έδωσαν και είμαι βέβαιος ότι στην μετέπειτα πορεία της ζωής τους, θα τους δοθεί η ευκαιρία να κερδίσουν πολλές ακόμα, εκ των οποίων ορισμένες θα είναι σημαντικότερες.
Τέλος, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των παιδιών. Ήταν αυτοί που στάθηκαν δίπλα τους, μοιράστηκαν την αγωνία τους, καταλάγιασαν τους φόβους τους και τα ενθάρρυναν να συνεχίσουν να παλεύουν γι’ αυτό που αγαπούν.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, αισθάνομαι χαρά, αλλά και υπερηφάνεια για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Στα χέρια τους κρατούν το αύριο της πατρίδας μας και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιο φωτεινό για όλους μας!

Εύχομαι η ζωή σας να είναι πάντα γεμάτη επιτυχίες!
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved