12 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
26/08/2019

Σε Νάξο και Σαντορίνη ο Γ. Λεονταρίτης για τις ορκωμοσίες των νέων Δημοτικών αρχών

Σε Νάξο και Σαντορίνη ο Γ. Λεονταρίτης για τις ορκωμοσίες των νέων Δημοτικών αρχών
 
Στις τελετές ορκωμοσίας των νέων δημοτικών αρχών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και Σαντορίνης παρέστη χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Από το βήμα του Δημοτικού Θεάτρου «Ιάκωβος Καμπανέλλης» στη Νάξο, ο κ. Λεονταρίτης απηύθυνε μήνυμα συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και της νέας δημοτικής αρχής, ενώ εστίασε την προσοχή του στο λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού.  

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι, κατά τη διάρκεια της νέας θητείας που ξεκινά από 1η Σεπτέμβρη και με την συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα πρέπει να δρομολογήσει άμεσα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για να ξεπεραστούν τα όποια προσκόμματα καθυστερούν τον εκσυγχρονισμό των βασικών πυλών εισόδου της Νάξου.

Ακολούθως, ο κ. Λεονταρίτης μετέβη στην Σαντορίνη, όπου επίσης παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής Σαντορίνης.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Έπαρχος Π.Ε. Θήρας επανέλαβε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στον Δήμο Θήρας για την επιτυχή αντιμετώπιση ζητημάτων που σχετίζονται με τις υποδομές του νησιού (λιμάνι, οδικό δίκτυο, σχολικά κτίρια κλπ.) και δήλωσε σχετικά: «Την πρώτη πενταετία της θητείας μας, σε συνεργασία με τον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης πετύχαμε αρκετά. Στόχος μας σ’ αυτή την θητεία να πετύχουμε περισσότερα».

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved