Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακρωτηρίου Θήρας

Γι ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε η εορτή της Παναγίας Κοίμησης στο Ακρωτήρι με πολύ μεγάλη επιτυχία στις 14/15 Αυγούστου 2019.
Η κοσμοσυρροή ήταν μοναδική και τις 2 ημέρες!
Θα θελαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που παρευρεθηκατε στο πανηγύρι του χωριού μας, και προ πάντων ανθρώπους που συνέβαλλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης μας όπως : Επιφανιος Ζωρζος- Αντωνιος Ζωρζος- Δημήτριος Φουντουλακης- Θανια Αρβανιτη - Ρένα Αρβανίτη(Αναψυκτικά) - Ραφαήλ Αρβανίτης (προβολείς) Αντωνης Λυγνος - Νικόλας Λυγνος - Ραφαηλια Μπάικα - Ραφαηλια Φουντουλακη - Ανδρέας & Αντώνης Δαρζέντας - Ανδρέας Ζωρζος (ΔΕΗ).
Επίσης το Δ.Σ του Συλλόγου Ακρωτηριανών Θήρας με έδρα τον Πειραιά για της τέντες και τα ψυγεία.
Οι χορηγοί μας:
Home Cafe Δημήτριος Αλεφραγκής - Blue Star Ferries κ Άννα Δακουτρού - Αφοί Δεναξας - Κατάστημα Ηλεκτρονικών ειδών Ηλίας Καφούρος - Κατάστημα Ηλεκτρικών ειδών Γεώργιος Τριανταφύλλου - Πάγοτεχνικη Ποθητος Αρβανίτης - Μίνι Μαρκετ Άννα Σιγάλα - Μίνι Μαρκετ Σταθης Αρβανίτης, και όλους τους επαγγελματίες ( ξενοδόχοι - Εστιάτορες και Γραφεία ενοικιαζομενων Αυτοκινήτων - μοτοποδηλατων) Ακρωτηρίου και μη για την υπέρτατη στήριξή τους στην λαχειοφόρο αγορά.

Καθώς επίσης, και τους μουσικούς μας Αντώνη - Κυριάκο Πρέκα (βιολί - Λαούτο) Γιάννα Μαυρομμάτη (τραγούδι) όπως και τον νυν Πρόεδρο κοινότητας Ακρωτηρίου Παναγιώτη Πολυχρονάκη και νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Γουλιέλμο Μπάικα την διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Ακρωτηρίου Αργυρώ Πιτσικάλη την Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νικολέτα Αρβανίτη - Αλεφραγκή.
Το φαγητό επιμελήθηκαν οι οικογένειες 14/8: Νίκος Μπάικας - Ρένα Αρβανιτη, Γουριας - Ζαφείρια Μπάικα, Μιχάλης - Θεώνη Αρβανιτη, στις 15/8 : Χρυσοβαλαντης - Μάρθα Μπάικα τους μάγειρες κ. Βαλβη Χαράλαμπο και τους κτήτορες της εκκλησίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο νεοεκλεγέντας Έπαρχος Κ. Χαράλαμπος Δαρζεντας - ο νυν πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Νομικός - η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρτεράδου κ. Ευαγγελία Ζαράνη.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από το Δ.Σ του Συλλόγου μας οι Δημοσιογράφοι κ. Μυτιληναιος Παναγιώτης - Μαντώ Στουρνάρα - Δημήτριος Πράσσος όπως και οι Ανδρέας & Αντώνης Δαρζέντας για την ανιδιοτελή προσφορά τους στον Σύλλογο μας.
Θερμά Συγχαρητήρια στα παιδιά του χορευτικού μας καθώς και στους γονείς που μας εμπιστευονται τα παιδιά τους.
Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε!

Το Δ.Σ
Του Συλλόγου μας.

Atacon
Denaxa
Πρόσκληση για την εορτή της Αγίας Μαρίνας Μεσαριάς
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Εμπορείο λόγω εργασιών νέων συνδέσεων ύδρευσης – αποχέτευσης στο δίκτυο της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
Ανακοίνωση του Δήμου Θήρας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Φηρά
Νεο Συντονιστικό στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Θήρας
Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στα Φηρά από το Δήμο Θήρας
Santorini s' agapo: Ταξιδιωτικός οδηγός - "ερωτική εξομολόγηση" για τη Σαντορίνη
Συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης αλλοδαπών με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Η Μάρθα Σιγάλα των 18.800 μορίων απο το Εμπορείο, συνιστά για τις Πανελλήνιες ψυχραιμία και κριτική σκέψη
Πρόσκληση για την εορτή του Αγίου Παϊσίου Μεσαριάς
Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Θήρας
Αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της ημερίδας του Σύλλογου Στήριξης Γεν. Νοσοκομείου Θήρας
Ερώτηση ΚΚΕ για την επανασύσταση γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας στην Σαντορίνη
Ερώτηση του ΚΚΕ στην Βουλή για το νέο σχολείο του Καμαριού
Γιώργος Χατζημάρκος: “Η φετινή σαιζόν θα κριθεί από την εμπειρία που θα αποκομίσει ο επισκέπτης μας από τις διακοπές του”
Το πρόγραμμα δρομολογίων του H/S/C SANTORINI PALACE
web radio
Λιγνός_νέα
Hondos Cender
Poliiatreio
Όμηρρς
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.