12 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
17/08/2019

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακρωτηρίου Θήρας

Γι ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε η εορτή της Παναγίας Κοίμησης στο Ακρωτήρι με πολύ μεγάλη επιτυχία στις 14/15 Αυγούστου 2019.
Η κοσμοσυρροή ήταν μοναδική και τις 2 ημέρες!
Θα θελαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που παρευρεθηκατε στο πανηγύρι του χωριού μας, και προ πάντων ανθρώπους που συνέβαλλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης μας όπως : Επιφανιος Ζωρζος- Αντωνιος Ζωρζος- Δημήτριος Φουντουλακης- Θανια Αρβανιτη - Ρένα Αρβανίτη(Αναψυκτικά) - Ραφαήλ Αρβανίτης (προβολείς) Αντωνης Λυγνος - Νικόλας Λυγνος - Ραφαηλια Μπάικα - Ραφαηλια Φουντουλακη - Ανδρέας & Αντώνης Δαρζέντας - Ανδρέας Ζωρζος (ΔΕΗ).
Επίσης το Δ.Σ του Συλλόγου Ακρωτηριανών Θήρας με έδρα τον Πειραιά για της τέντες και τα ψυγεία.
Οι χορηγοί μας:
Home Cafe Δημήτριος Αλεφραγκής - Blue Star Ferries κ Άννα Δακουτρού - Αφοί Δεναξας - Κατάστημα Ηλεκτρονικών ειδών Ηλίας Καφούρος - Κατάστημα Ηλεκτρικών ειδών Γεώργιος Τριανταφύλλου - Πάγοτεχνικη Ποθητος Αρβανίτης - Μίνι Μαρκετ Άννα Σιγάλα - Μίνι Μαρκετ Σταθης Αρβανίτης, και όλους τους επαγγελματίες ( ξενοδόχοι - Εστιάτορες και Γραφεία ενοικιαζομενων Αυτοκινήτων - μοτοποδηλατων) Ακρωτηρίου και μη για την υπέρτατη στήριξή τους στην λαχειοφόρο αγορά.

Καθώς επίσης, και τους μουσικούς μας Αντώνη - Κυριάκο Πρέκα (βιολί - Λαούτο) Γιάννα Μαυρομμάτη (τραγούδι) όπως και τον νυν Πρόεδρο κοινότητας Ακρωτηρίου Παναγιώτη Πολυχρονάκη και νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Γουλιέλμο Μπάικα την διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Ακρωτηρίου Αργυρώ Πιτσικάλη την Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νικολέτα Αρβανίτη - Αλεφραγκή.
Το φαγητό επιμελήθηκαν οι οικογένειες 14/8: Νίκος Μπάικας - Ρένα Αρβανιτη, Γουριας - Ζαφείρια Μπάικα, Μιχάλης - Θεώνη Αρβανιτη, στις 15/8 : Χρυσοβαλαντης - Μάρθα Μπάικα τους μάγειρες κ. Βαλβη Χαράλαμπο και τους κτήτορες της εκκλησίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο νεοεκλεγέντας Έπαρχος Κ. Χαράλαμπος Δαρζεντας - ο νυν πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Νομικός - η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρτεράδου κ. Ευαγγελία Ζαράνη.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από το Δ.Σ του Συλλόγου μας οι Δημοσιογράφοι κ. Μυτιληναιος Παναγιώτης - Μαντώ Στουρνάρα - Δημήτριος Πράσσος όπως και οι Ανδρέας & Αντώνης Δαρζέντας για την ανιδιοτελή προσφορά τους στον Σύλλογο μας.
Θερμά Συγχαρητήρια στα παιδιά του χορευτικού μας καθώς και στους γονείς που μας εμπιστευονται τα παιδιά τους.
Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε!

Το Δ.Σ