25 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
02/08/2019

Συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Θήρας για την αντιμετώπιση πιθανών κινδύνων από την πρόσκρουση του πλοίου Olympuς

Συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Θήρας για την αντιμετώπιση πιθανών  κινδύνων  από την πρόσκρουση του πλοίου Olympuς
Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θήρας συνεδρίασε εκτάκτως εχθές Πέμπτη 1-8-2019 και ώρα 15:30, στην αίθουσα του Λιμενικού Ταμείου στον Αθηνιό, με θέμα «την αντιμετώπιση πιθανών  κινδύνων από την πρόσκρουση του πλοίου Olympuς».

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και ανέλυσαν την κατάσταση η Λιμενάρχης Θήρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας, ο Πλοίαρχος του πλοίου Olympuς και εκπρόσωποι της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από το συμβάν δεν προέκυψε κίνδυνος για τη ζωή των επιβατών, ούτε  υλικές ζημιές για τα μεταφερόμενα οχήματα. Δεν προκλήθηκε ρύπανση του θαλάσσιου  περιβάλλοντος, ενώ κατά δήλωση των εκπροσώπων της πλοιοκτήτριας εταιρείας και των αρχών, έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες σύμφωνα με τη νομοθεσία  για την πρόληψη επικίνδυνων καταστάσεων.
 
 
Από τον Δήμο Θήρας

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved