21 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
01/08/2019

Μαρία Αργυρού: ” Η Θηρασιά και πάλι στην απομόνωση”

Μαρία Αργυρού: ” Η Θηρασιά και πάλι στην απομόνωση”

Ακόμα δεν τελείωσε το μελάνι που ανακοίνωνε την καινούργια δημοτική αρχή και η Θηρασιά βρίσκεται πάλι στην απομόνωση της. Κατακαλόκαιρο, μπαίνουμε στον Αύγουστο, και μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες, ταλαιπωρούνται από τη μη λειτουργία του δημοτικού λεωφορείου. Η απερχόμενη δημοτική αρχή αλλά και η νεοεκλεγείσα πρέπει άμεσα να δώσουν λύση και να θυμηθούν τις προεκλογικές υποσχέσεις, που έδιναν και έπαιρναν μέχρι να αποσπάσουν την ψήφο των Θηρασιωτών.

Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα. Είναι ντροπή, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θηρασιάς να αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση και να αισθάνονται για άλλη μια φορά ότι είναι παντελώς ξεχασμένοι.

Η Λαϊκή Συσπείρωση διαπίστωσε την απομόνωση αυτή και ζητά άμεσα να δοθεί λύση. Καλούμε τους Θηρασιώτες να βγάλουν συμπεράσματα από τα παχιά προεκλογικά λόγια και την κοροϊδία, τόσο της απερχόμενης όσο και της νέας δημοτικής αρχής. Να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να απαιτήσουν από τη δημοτική αρχή την άμεση λύση του ζητήματος της μετακίνησης στο νησί. Αυτόν τον αγώνα θα δώσει και η Λαϊκή Συσπείρωση στο πλευρό των Θηρασιωτών.

Για τη δημοτική παράταξη της

Λαϊκής Συσπείρωσης

Μαρία Αργυρού


 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved