17 Νοεμβρίου 2019 Επικοινωνία
16/07/2019

Κατερίνα Μονογυιού: ”Μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες”

Κατερίνα Μονογυιού: ”Μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες”
Το μήνυμα που επιδιώκει να μεταδώσει ο Πρωθυπουργός είναι σαφές και αρχίζει να γίνεται κατανοητό ακόμη και στους πιο δύσπιστους πολίτες. Δουλειά,δουλειά,δουλειά κι ούτε μια μέρα χαμένη. Απ’ότι δείχνουν τα πρώτα σημάδια, το “νοικοκύρεμα” της χώρας δεν μοιάζει πλέον όνειρο απατηλό.

Η τριετής κατάληψη στο City Plaza έλαβε τέλος, τοποθετήθηκε γιατρός στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, έφυγαν τα ΜΑΤ από την Ηρώδου Αττικού.

Πράξεις που τόσα χρόνια φαίνονταν ανέκαθεν καθημερινές και γρήγορα επιλύσιμες μα κανείς δεν κουνούσε το “βαρύ χέρι της εξουσίας” για να τις υλοποιήσει. Το νοικοκύρεμα δεν σταματάει όμως σε αυτά τα απλά και καθημερινά,αν και αυτά έδειξαν πως έχουν την μέγιστη σημασία για τον πολίτη κι όπως όλα δείχνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει έμπρακτα έτοιμος και πρόθυμος να ανταποκριθεί σε αυτά.

Δόθηκε, επίσης,φάκελος με παραδοτέα και χρονοδιάγραμμα εξαμήνου σε κάθε Υπουργό και παρουσιάστηκε η ηλεκτρονική εφαρμογή παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου. Ένα ακόμη μήνυμα εστάλει: η παθογένεια της γραφειοκρατείας θα καταπολεμηθεί!

Τα εθνικά θέματα και συμφέροντα μας φαίνονται να μπαίνουν σε μια νέα, πιο αισιόδοξη τροχιά αφού εστάλει σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα από το ΥΠΕΞ στην Τουρκία. Όσον αφορά την μεγάλη πληγή που δημιουργήθηκε στη Χαλκιδική,η νέα Κυβέρνηση στέκεται μπροστά της με συνέπεια και σοβαρότητα,επιδιώκοντας μανιωδώς να επουλώσει όχι μόνον αυτή αλλά και την μαύρη τρύπα του 112.

Θέλοντας να μεταφέρω την αισιοδοξία αλλά και την ελπίδα μου στους συμπολίτες μου που με τίμησαν και με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, η νέα Κυβέρνηση της σοβαρότητας,της μετριοπάθειας και της εργατικότητας είναι έτοιμη, γρήγορη κι αποτελεσματική.
Η συνέχεια θα εκπλήξει όλους μας θετικά..  

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέα Δημοκρατία


13/11/2019
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved