15 Οκτωβρίου 2019 Επικοινωνία
15/07/2019

Ευχαριστήριο Μάρκου Καφούρου

Ευχαριστήριο Μάρκου Καφούρου
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και χρέους απέναντι στην Πατρίδα μας, στα Κυκλαδονήσια και στον τόπο μου, τη Σαντορίνη, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και σημερινού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων.
Γνωρίζοντας απόλυτα τους περιορισμούς που επεφύλασσε το μικρό χρονικό διάστημα των μόλις 20 ημερών, προκειμένου να επικοινωνήσω την υποψηφιότητά μου στα εικοσιτέσσερα νησιά των Κυκλάδων, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, με τη συμπαράσταση μόνο της οικογενείας μου και πολλών αδελφικών φίλων μου, να φθάσουν παντού, από νησί σε νησί και από χωριό σε χωριό, ο λόγος, οι ιδέες, οι αξίες μου αλλά και η φυσική μου παρουσία.
Περισσότεροι από τεσσερισήμισι χιλιάδες Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισσες που με γνώρισαν με τίμησαν με τη ψήφο τους, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς. Υπήρξαν όμως και δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να με γνωρίσουν και κατά συνέπεια να με ψηφίσουν, τους οποίους ήταν αδύνατο να συναντήσω και πραγματικά ζητάω συγγνώμη από όλους αυτούς.
Όλους εσάς, Κυκλαδίτισσες και Κυκλαδίτες, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και χρέους, θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας, να αναδεικνύω τα προβλήματα των υποδομών των νησιών μας, τα προβλήματα των μόνιμων κατοίκων αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών μας και με τη γνώση μου και την εμπειρία μου, να συνεισφέρω στην επίλυσή τους.
Μάρκος Καφούρος
Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ.
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved