17 Νοεμβρίου 2019 Επικοινωνία
14/07/2019

Αλεξάνδρα Κουτρουλιά Δαρζέντα: ”Το τέλος κάθε δρόμου σηματοδοτεί μια νέα αρχή”

Αλεξάνδρα Κουτρουλιά Δαρζέντα: ”Το τέλος κάθε δρόμου σηματοδοτεί μια νέα αρχή”
Η Αλεξάνδρα Δαρζέντα - Κουτρουλιά μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τους ψηφοφόρους που την τίμησαν με την ψήφο τους σε μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Ευχαριστεί επίσης τον τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, τα κανάλια των τηλεοράσεων και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που της έδωσαν χρόνο και βήμα επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους των Κυκλάδων, πάντοτε με ευγένεια και με ήθος.

Μαζί με το επιτελείο της θέλει επίσης να ευχαριστήσει δεκάδες συνοδοιπόρους, αγωνιστές, στελέχη, τοπικούς άρχοντες και όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν δώσει εδώ και δεκαετίες τον προσωπικό τους αγώνα, και όμως χωρίς κανένα δισταγμό, βοήθησαν τα μέγιστα, εκείνη την πρωτοεμφανιζόμενη, δείχνοντας στην πράξη υποστήριξη και κάθε είδους  συμπαράσταση.

Το όραμα για όλους μας είναι κοινό. Η επιτυχία (τηρουμένων των αναλογιών) σε προσωπικό επίπεδο, δίνει στην Αλεξάνδρα Δαρζέντα - Κουτρουλιά στέρεες βάσεις για τα επόμενα πολιτικά της βήματα που πάντοτε θα είναι άρρηκτα δεμένα με τον προοδευτικό χώρο και τις Κυκλάδες.

Το τέλος κάθε δρόμου σηματοδοτεί μια νέα αρχή.
13/11/2019
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved