15 Οκτωβρίου 2019 Επικοινωνία
13/07/2019

Συνάντηση νέου Δήμαρχου Θήρας-Εμπορικού Συλλόγου

Συνάντηση νέου Δήμαρχου Θήρας-Εμπορικού Συλλόγου
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση  στο γραφείο του  Επιμελητηρίου Θήρας  μεταξύ του Δ.Σ του Εμποροεπαγγελματικου Συλλόγου Σαντορίνης και του Νέου Δημάρχου Σαντορίνης κ. Σιγάλα,  με παρουσία και του νέου Δημοτικού Συμβούλου κ. Μαντούση,  το βασικό θέμα της συζήτησης ήταν οι προτεινόμενες στρατηγικές από τον σύλλογό μας για την αειφόρο ανάπτυξη του νησιού.
Ο κ. Σιγάλας αφού ενημερώθηκε για το σχέδιο που πρότεινε ο Εμποροεπαγγελματικος  Σύλλογος και προετοίμασε ο κ. Μιχάλης Ερμογένης (σύμβουλος στρατηγικής για τον Σύλλογο), συμφώνησε ότι το νησί πρέπει να υιοθετήσει ένα σύνολο στρατηγικών,  που στοχεύουν στην αειφόρο μελλοντική και μακροπρόθεσμη επιτυχία του νησιού ως έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο.
Ο κ. Σιγάλας δήλωσε ότι εκτιμά την πρωτοβουλία του Συλλόγου και συμφωνεί ότι μόνο μέσω στενής συνεργασίας θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τα απαιτούμενα αποτελέσματα για τη Σαντορίνη. Δήλωσε επίσης ότι η Σαντορίνη θα πρέπει να είναι το παράδειγμα προς μίμηση της επαγγελματικής διαχείρισης προορισμού όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως.
Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικου Συλλόγου Κ. Νίκος Νομικός δήλωσε ότι ο Σύλλογος είναι έτοιμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο τη νέα δημοτική αρχή και αποσκοπεί σε μια στενή και επιτυχημένη συνεργασία.
 
 
Για το Δ.Σ ,
Ο πρόεδρος
Νικόλαος Νομικός
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved