16 Οκτωβρίου 2019 Επικοινωνία
12/07/2019

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιώργου Βακόνδιου

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιώργου Βακόνδιου
Κυκλαδίτισσες και Κυκλαδίτες,

Φίλοι νεοδημοκράτες.
Την Κυριακή 7.7.19 έγιναν οι εθνικές εκλογές και η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έδωσε μια καθαρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να οδηγήσει την χώρα σε ένα καλύτερο και δημιουργικό μέλλον. Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος.

Στις Κυκλάδες εξελέγησαν τρεις βουλευτές από την Νέα Δημοκρατία. Τους συγχαίρω και τους εύχομαι να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο που τους περιμένει. Το εύχομαι για το καλό του κοινοβουλευτισμού, της παράταξης και των Κυκλάδων.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Νεοδημοκράτες στο νομό των Κυκλάδων που υπερψήφισαν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου της οποίας στέρησα πολλά, λόγω της εμπλοκής μου στις εκλογές καθώς και τους φίλους που με βοήθησαν σε αυτόν τον αγώνα.
Πολύ περισσότερο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους περίπου 6.000 ψηφοφόρους που εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Είμαι σίγουρος ότι ξεκινάει μια νέα δημιουργική περίοδος για την Ελλάδα και τις Κυκλάδες υπό την ηγεσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
 
 
Γιώργος Βακόνδιος

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved