Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Προεκλογική περιοδεία του Γιάννη Βλασερού στα νησιά Νάξο Σύρο Σαντορίνη

Ο Γιάννης Βλασερός υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Κυκλάδων περιόδευσε στα νησιά Νάξο Σύρο Σαντορίνη Φολέγανδρο και Πάρο στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Στη Νάξο είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πολλούς συμπατριώτες του και να δώσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice .
Σύντομη ήταν η επίσκεψη του στην Ερμούπολη Σύρου όπου υπέβαλε την υποψηφιότητά του ως βουλευτή στο Πρωτοδικείο Σύρου αλλά του δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήςει με αρκετούς φίλους και συντρόφους .
  
Το επόμενο ταξίδι αφορούσε την Σαντορίνη. Το διάστημα της παραμονής του στο νησί είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συζητήσει με παλιούς (υπήρξε αγροτικός ιατρός του Υγειονομικού Σταθμού Θήρας) καί νέους φίλους.Στη Σαντορίνη επισκέφθηκε το Νοσοκομείο του Νησιού όπου ενημερώθηκα από την Διοίκηση γιά την πορεία της λειτουργίας του.Έδωσε επίσης συνέντευξη στο Volcano TV με επίκεντρο την νησιωτική πολιτική και κυρίως στο θέμα της νησιωτικής περίθαλψης.
  
Η επίσκεψη του στη μαγευτικη Φολέγανδρο του έδωσε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο ο οποίος δείχνει να στηρίζει την Παράταξη του.
 
Στη συνέχεια επισκέφτηκε και την Πάρο το νησί της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Οι επαφές του με τους πολίτες του νησιού ήσαν γόνιμες και πολύ ενδιαφέρουσες με τους παλαίμαχους δε καί συγκινητοκές γιατί είχαν σχέση με
τον Ανδρέα Παπανδρέου καί το ένδοξο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ.
 
Συμπέρασμα της περιοδείας του.
Πολλοί από τους άνθρώπους των νησιών μας δεν εγκρίνουν την σημερινή κατάσταση ούτε υποστηρίζουν την επαναφορά της Νέας Δημοκρατίας,απεναντίας υποστηρίζουν την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής γιά να μπορέσει να εχει ένα αποτελεσματιμκό ρόλο στη αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης οικονομικής και πολιτικής κρίσης της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
Atacon
web radio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Επίσκεψη Ομάδας Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας στο Πτωχοκομείο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Περιβόλου λόγω έργων της ΔΕΥΑΘ
Απολογισμός του "ΤΩΡΑ!" ένα χρόνο μετά τις Δημοτικές Εκλογές
Επισημάνσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης προς τα συναρμόδια για τον Τουρισμό Υπουργεία, στο πλαίσιο της επαναδραστηριοποίησης των ξενοδοχείων .
Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου 26 και 29 Μαΐου – Θέματα
Σας είχε λείψει;
Οικογενειακές επιχειρήσεις που ενισχύουν την υγειονομική ασφάλεια και ενισχυμένη αστυνόμευση για την αποφυγή συνωστισμού στα δημοφιλή αξιοθέατα του νησιού, οι αναφορές του Δημάρχου Θήρας
Περί αστικής ευθύνης των τουριστικών επιχειρήσεων σε περίπτωση κρούσματος
Συνάντηση Δημάρχου - Διοίκησης ΑΕΜΥ για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας
Ευχαριστήριο Πτωχοκομείου προς το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας
Ο ΔΕΔΔΗΕ, απαντά στις ερωτήσεις του Δήμου Θήρας. Σχεδόν...
Εποικοδομητική συνάντηση Δημάρχου Θήρας - Υπουργού Εργασίας
Δήμος Θήρας: Ευχαριστούμε για τις δωρεάν διακοπές ρεύματος, αλλά... ως εδώ
Ο καθαρισμός του οδικού δικτύου προχώρησε στο Ημεροβίγλι
Διακοπή ηλεκτροδότησης (22.5)
hondos
Λιγνός
Mikres Aggelies
Poliiatreio
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
FOLLOW US
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.