16 Οκτωβρίου 2019 Επικοινωνία
28/06/2019

”Dive In Action”: Ευχαριστήρια επιστολή στην Ένωση Λεμβούχων Θήρας

”Dive In Action”: Ευχαριστήρια επιστολή στην Ένωση Λεμβούχων Θήρας
Όταν το αδιαπέραστο της θάλασσας καθιστά τις αποστάσεις μεταξύ των νησιών των Κυκλάδων, τόσο μεγάλες ώστε η άμεση επικοινωνία επαφίεται στην τακτική και περιορισμένη πολλές φορές ακτοπλοΐα, η Ένωση Λεμβούχων Θήρας αρωγός σε κάθε προσπάθεια στήνει "γέφυρες" άμεσης και αποτελεσματικής επικοινωνίας.
 
Χωρίς την πολύτιμη συνδρομή της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας το πρόγραμμα Sea Change Greek Islands θα είχε αφήσει εκτός το νησί της Ανάφης λόγω έλλειψης συγκοινωνίας. Το ελπιδοφόρο και πολυδιάστατο πρόγραμμα Sea Change Greek Islands του Ιδρύματος Λασκαρίδη, το οποίο στις περιβαλλοντικές του δράσεις περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ενημερώσεις - προτάσεις για την μείωση των πλαστικών μιας χρήσης, καλύπτοντας τα νησιά Αμοργό, Ανάφη, Δονούσα, Ηρακλειά, Κίμωλο, Κουφονήσι, Σέριφο, Σίκινο, Σχοινούσα και Φολέγανδρο δεν θα έφτανε στο νησί της Ανάφης δίχως την ευγενική συνδρομή της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας.
 
Το "Dive In Action", που ξεκινά τις περιβαλλοντικές δράσεις του από τη Σαντορίνη, στάθηκε δίπλα στην προσπάθεια αυτή, συνεργαζόμενο με το πρόγραμμα SCGI στα νησιά Σίκινο, Φολέγανδρο και Ανάφη, μεσολάβησε για την ολοκλήρωση της αποστολής στο απομονωμένο νησί της Ανάφης πάντα με την πολύτιμη συνδρομή της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας.
 
Θέλουμε από κοινού "DIA" και "SCGI" να ευχαριστήσουμε την Ένωση Λεμβούχων Θήρας και αρχικά τον κ. Γεράσιμο Κανακάρη και τον Νικόλαο Κανακάρη για τον γρήγορο προγραμματισμό του έκτακτου δρομολογίου και τη διάθεση του νεόδμητου σκάφους "Μαΐστρος", την γραμματεία της Ένωσης για την υποστήριξη στην οργάνωση και φυσικά τον έμπειρο κι ευγενικό καπετάνιο του "Μαΐστρος" Δημήτριο Σιγάλα για το ευχάριστο ταξίδι με το έμπειρο κι εξυπηρετικό πλήρωμα του.
 
Τέλος ευχόμαστε γαλήνιες θάλασσες σε όλα τους τα ταξίδια κι ελπίζουμε να συναντηθούμε ξανά σε παρόμοιες κοινωφελείς δράσεις. 
 
  
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Δημήτρης Καμπανός
Διαχειριστής "Dive In Action"
by Santorini Active Volcanic Environment

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved