17 Οκτωβρίου 2019 Επικοινωνία
25/06/2019

Το οδοιπορικο του Φιλίππου Φόρτωμα σε Κίμωλο, Μήλο και Αμοργό

Το οδοιπορικο του Φιλίππου Φόρτωμα σε Κίμωλο, Μήλο και Αμοργό
Διήμερη περιοδεία σε Κίμωλο, Μήλο και Αμοργό (22και 23 Ιουνίου) πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατιας στις Κυκλάδες  κ. Φιλιππος Φορτωμας. 

Στη διάρκεια των επισκέψεων του, συναντήθηκε με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου, αλιεις, ενώ συνομίλησε με  πολίτες από τους οποίους ενημερώθηκε διεξοδικά για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Από την πλευρά του, ο κ. Φορτωμας έδωσε έμφαση στο κοστολογημενο και ρεαλιστικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή, ενώ διαβεβαίωσε τους συμπατριώτες του ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα έχει ψηλά στην ατζέντα της τα σημαντικά θέματα της νησιωτικοτητας. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα τρία νησιά, ο κ. Φορτωμας τόνισε στα τοπικά στελέχη ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμος  και τους κάλεσε να δώσουν τη μάχη μαζικά, ώστε η Νέα  Δημοκρατία το βράδυ της 7ης Ιουλίου να βγει ακόμη πιο ισχυρή και ανανεωμένη. 
Τους ευχαρίστησε δε για τη διαχρονική προσφορά τους στην Παράταξη και τους διαβεβαίωσε ότι η άμεση επικοινωνία με τους πολίτες θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο μετά τις εκλογές. 

Υπενθυμιζεται ότι το πρόγραμμα των περιοδειών του κ. Φιλιππου Φόρτωμα συνεχίζεται στη Νάξο.  

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved