17 Οκτωβρίου 2019 Επικοινωνία
24/06/2019

Στη Φολέγανδρο βρέθηκε στις 23 Ιουνίου ο Αντώνης Γάκης

Στη Φολέγανδρο βρέθηκε στις 23 Ιουνίου ο Αντώνης Γάκης

Στη Φολέγανδρο βρέθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου, ο Αντώνης Γάκης , υποψήφιος Βουλευτης Κυκλάδων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν από όλες τις πολιτικές του δράσεις δεν θα μπορούσε να <<ξεχάσει>> τα παιδιά , εξού και συναντήθηκε με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δ.Σ Φολέγανδρου όπου και δώρισε μια σειρά από τα εκπαιδευτικά του παραμύθια για όλα τα παιδιά του νησιού.

Στη συνέχεια , είχε συνάντηση εργασίας με την υποψήφια Δήμαρχο Φολέγανδρου κυρία Μπαλή όπου και ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα και τις προοπτικές του νησιού .

 

Συμφωνήθηκε η δημιουργία μιας κοινής πλατφόρμας δράσεων και παρεμβάσεων με οριζόντια διασύνδεση ανάμεσα στους ανθρώπους της προόδου για την προστασία του περιβάλλοντος και της ισόρροπης ανάπτυξης των νησιών των Κυκλάδων.

Έπειτα συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου στην περιφερειακή ενότητα Θήρας κ. Βενιανάκη ,όπου αναλύθηκε διεξοδικά η κατάσταση αλλά και οι προτεινόμενες λύσεις για τα νησιά του επαρχείου.

 

Στη συνέχεια περιόδευσε στη Χώρα , στην Άνω Μεριά , στην Αγκάλη και στον Καραβοσταση όπου συνομίλησε με κατοίκους αλλά και εργαζόμενους του νησιού όλων των ηλικιών.

Το βράδυ παρακολούθησε την αναβίωση του εθίμου του Κλήδωνα στο παλιό Κάστρο της Χώρας που αναβίωσε ο Σύλλογος Γυναικών Φολέγανδρου.

 

Επόμενος σταθμός του κυρίου Γάκη θα είναι τη Δευτέρα η γενέτειρα του Σαντορίνη , όπου και θα περιοδεύσει στις δημόσιες υπηρεσίες και θα συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού.

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved