18 Οκτωβρίου 2019 Επικοινωνία
14/06/2019

Με το νέο Έπαρχο Θήρας Χ. Δαρζέντα συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης

Με το νέο Έπαρχο Θήρας Χ. Δαρζέντα συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης
Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Σύμβουλο Θήρας Χαράλαμπο Δαρζέντα υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Έπαρχος Θήρας και Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, που επισκέπτεται από χθες το νησί.

Ο κ. Λεονταρίτης συνεχάρη τον κ. Δαρζέντα για την εκλογή του, ευχόμενος «καλή και δημιουργική θητεία» εγκαινιάζοντας ουσιαστικά έναν κύκλο επαφών ενημερώνοντάς τον για τα ζητήματα  που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, τις δρομολογημένες παρεμβάσεις που υλοποιούνται στο νησί αλλά και για τα ανοιχτά θέματα που χρίζουν αντιμετώπισης με την προώθηση αναγκαίων δράσεων και έργων.

Από την πλευρά του ο κ. Δαρζέντας εκφράζοντας την  αισιοδοξία του  για «μια παραγωγική περιφερειακή θητεία» ευχαρίστησε τον κ. Λεονταρίτη για την αναλυτική ενημέρωση, συντασσόμενος με τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη  για «συνέχιση της προσπάθειας βελτίωσης της καθημερινότητας των Θηραίων πολιτών και των επισκεπτών του νησιού, σε αγαστή συνεργασία με τη νεοεκλεγείσα Δημοτική Αρχή και τους τοπικούς φορείς της Σαντορίνης» .
Χθες ο κ. Λεονταρίτης συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και το Επιμελητήριο Κυκλάδων με θέμα: “Πιλοτικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Προορισμού στη Σαντορίνη».

Ολοκληρώνοντας τις επαφές του με υπηρεσιακά στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας καθώς και με εκπροσώπους τοπικών φορέων  ο κ. Λεονταρίτης αναχώρησε για την Ίο, προκειμένου να παραστεί στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Voley Ios Open 1-Star World Tour, που φιλοξενεί από σήμερα το νησί με  συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
 

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved