20 Νοεμβρίου 2019 Επικοινωνία
12/06/2019

Με την Περιφερειακή Σύμβουλο Θ. Λειβαδάρου συναντήθηκε ο νέος Έπαρχος Θήρας Χ. Δαρζέντας

Με την Περιφερειακή Σύμβουλο Θ. Λειβαδάρου συναντήθηκε ο νέος Έπαρχος Θήρας Χ. Δαρζέντας

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11/6/2019 συνάντηση μεταξύ της τ. Επάρχου ΠΕ Θηρας και περιφερειακής συμβούλου κ. Θεώνης Λειβαδάρου με τον νεοεκλεγέντα Έπαρχο ΠΕ Θηρας και Περιφερειακό σύμβουλο κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα. 

Η κ.Λειβαδάρου συνεχάρη από κοντά τον κ. Δαρζεντα και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. 

Τον ενημέρωσε για την λειτουργία των υπηρεσιών, την αναγκαιότητα της στελέχωσης τους καθώς και για τις ενέργειες που είχε κάνει η ίδια. 

Πρόσθεσε ότι,  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, χρήζει ανάγκης η ανάληψη αρμοδιοτήτων του τμήματος Μεταφορών, Ανάπτυξης, Αγροτικής Οικονομίας, Βιομηχανίας, Εμπορίου, Κτηνιατρικής και Δημόσιας Υγείας. 

Τα τελευταία χρόνια στα νησιά μας και Ιδιαίτερα στη Σαντορίνη ο αθλητισμός και ο πολιτισμός ανθίζουν. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να ενσωματωθούν μέσα στα καθήκοντα του και αυτά του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού- Πολιτισμού. 

Σε μετέπειτα στάδιο συζητήθηκε η ήδη υπάρχουσα πρόταση της κ. Λειβαδάρου για οικονομοτεχνική μελέτη ανακατασκευής του Επαρχειου, όσον αφορά την συστέγαση των υπηρεσιών του Επαρχειου και του Δήμου. 

Στη συνέχεια της κουβέντας αναφέρθηκαν, η υλοποίηση της μελέτης για την συντήρηση του Επαρχιακού οδικού δικτύου, η σήμανση, στηθαία ασφαλείας, ο ηλεκτροφωτισμός σε όλο το οδικό δίκτυο και η συνέχιση της καταγραφής και επανεξέτασης των στάσεων των λεωφορείων. 

Εν κατακλείδι, μεταξύ της απερχόμενης και του νεοεκλεγέντα Επάρχου φάνηκε να υπάρχει έντονη διάθεση συνεργασίας και ένα πολύ θετικό κλίμα συνεννόησης.  


 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved