24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
10/06/2019

Απάντηση της OM ΣΥΡΙΖΑ Θήρας στην ΚΟΒ ΚΚΕ Σαντορίνης: ”Ψάχνοντας το δέντρο, χάσαμε το δάσος”

Απάντηση της OM ΣΥΡΙΖΑ Θήρας στην  ΚΟΒ ΚΚΕ Σαντορίνης: ”Ψάχνοντας το δέντρο, χάσαμε το δάσος”
Η οργάνωση του ΚΚΕ Θήρας με ανακοίνωσή της κατηγορεί προσωπικά τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας ότι θέτει εκβιαστικά διλήμματα στο προσωπικό του νοσοκομείου γιατί όπως αναφέρουν «σε συγκέντρωση του προσωπικού, ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί ότι αν δεν εκλεγεί κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύουν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων».

Προφανώς, δεν έχουν αντιληφθεί ότι σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του κου Μητσοτάκη και άλλων στελεχών της ΝΔ, το πρόγραμμά της «υπόσχεται» ιδιωτικοποίηση της Υγείας.
Προφανώς, δεν γνωρίζουν ότι στο παρελθόν η ΝΔ είχε πάρει απόφαση να ιδιωτικοποιήσει το Γ.Ν. Θήρας και σίγουρα έχουν ξεχάσει τον Άδωνι Γεωργιάδη που απειλούσε ότι θα έρθει να πάρει τον εξοπλισμό με νταλίκες.

Προφανώς, δεν ακούν τις μασέλες κρατικοδίαιτων ιδιωτών από το παρελθόν να κροταλίζουν έτοιμες να κατασπαράξουν τους πόρους του Δημόσιου Σύστηματος Υγείας.
Προφανώς, δεν συναισθάνονται την αγωνία των εργαζόμενων για το αύριο και όχι για το αν θα ωριμάσουν οι συνθήκες για επανάσταση. Εκτός και αν η εκτίμησή τους είναι ότι αν περάσει το νοσοκομείο σε χέρια ιδιωτών, εργολαβικά το ΚΚΕ θα αναλάβει να  αντρειέψει το πλατύ λαϊκό κίνημα.

Αντί λοιπόν να απευθυνθούν σε εκείνους που ευαγγελίζονται την ιδιωτικοποίηση των πάντων και να τους καλέσουν να τοποθετηθούν δημόσια και επίσημα για το μέλλον του Γ.Ν. Θήρας, εκδίδουν ανακοινώσεις εναντίον του Διοικητή που «άφησε να εννοηθεί»... Ντροπή σας κύριε Διοικητά που αφήνετε να εννοηθούν τέτοιες ανυπόστατες εκτιμήσεις!
Οι εργαζόμενοι έχουν μάτια και βλέπουν.
 
 
Η συντονιστική επιτροπή της ΟΜ Θήρας

24/08/2019
 
23/08/2019
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved