24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
10/06/2019

Ξεκινούν οι εγγραφές για τα θερινά τμήματα στο εργαστήρι ξυλογλυπτικής

Ξεκινούν οι εγγραφές για τα θερινά τμήματα στο εργαστήρι ξυλογλυπτικής
Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια της Κοιν.Σ.Επ Art.T.O.S (Art team of Santorini) σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας ανακοινώνει εγγραφές έως 21 Ιουνίου νέων τμημάτων των εργαστηρίων και μαθημάτων της πανάρχαιας τέχνης της Ξυλογλυπτικής όπως επίσης και Γλυπτικής σε πεπιεσμένο χαρτί.   
        
Τα εργαστήρια ξεκινήσανε με θερινά και χειμερινά τμήματα και συνεχίζονται με νέες εγγραφές για τη χρονική περίοδο του 2019-20 στο νέο χώρο στο οικοδομικό τετράγωνο του Κωτσόβολου πλησίον του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Θήρας στη Μεσαριά.
 
Τα μαθήματα χωρίζονται σε 3 ενότητες και θα δημιουργηθούν τμήματα αρχαρίων & προχωρημένων (εφήβων-ενηλίκων).
                                                                                         
Για τους αρχάριους η κάθε ενότητα θα χωρίζεται σε 2 στάδια, και μετά την ολοκλήρωση τους θα εντάσσονται στα τμήματα των προχωρημένων
1ο στάδιο για τους αρχάριους, γνωριμία ,επαφή ,ασφάλεια και χειρισμός εργαλείων κοπής και 2ο στάδιο σχεδίαση και εφαρμογή με τα σκαρπέλα πάνω σε πεπιεσμένο χαρτί (δοκίμιο μάθησης) όλα τα στάδια ενός ανάγλυφου έργου έως την ολοκλήρωση του.    

Για τους προχωρημένους στις 2 ενότητες θα αντλήσουνε θέματα δικά μας αλλά και από διάφορους πολιτισμούς μοτίβα ,επίσης από την προϊστορική, την ελληνιστική έως την βυζαντινή περίοδο, και την 3 ενότητα ελεύθερο θέμα από τη νεότερη και σύγχρονη ιστορία .

Παράλληλα τα χειμερινά τμήματα συνεχίζουν τον 2ο   και 3ο στάδιο και ετοιμάζονται για την έκθεση των έργων τους που θα γίνει αρχές Ιουλίου .

Επίσης τα περσινά τμήματα Γ & Δ προχωράνε προς την ολοκλήρωση των έργων για το προτζεκτ ( ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ΘΗΡΑ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ).

Επιμέλεια - διδασκαλία: Χρήστος Cesarios Αντωνιάδης
Πληροφορίες - εγγραφές - [email protected] –Τρίτη -Πέμπτη 18:30 – 20:30 στο τηλ.6977562373 και στο χώρο του εργαστηρίου.
 

24/08/2019
 
23/08/2019
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved