24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
10/06/2019

K.O KKE Θήρας: ”Εκβιαστικά διλήμματα στο Γ.Ν.Θ”

K.O KKE Θήρας: ”Εκβιαστικά διλήμματα στο Γ.Ν.Θ”
Στο προεκλογικό κλίμα που καλλιεργείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η διοίκηση του Νοσοκομείου δια στόματος του διοικητή της, σε συγκέντρωση του προσωπικού, ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί ότι αν δεν εκλεγεί κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύουν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων. 

Καταγγέλλουμε τα εκβιαστικά διλλήματα που με θράσος ο κυβερνητικός διοικητής βάζει στους εργαζόμενους, οι οποίοι με τη συνέπεια, την εργατικότητα και την αυταπάρνησή τους λειτουργούν το Νοσοκομείο όλα αυτά τα χρόνια, παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν καθημερινά. 

Καλούμε τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό να προβληματιστούν: για πόσο καιρό ακόμα θα εκβιάζονται είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε από τη ΝΔ για την εργασία τους. 

Τους καλούμε να εκφράσουν με τον καθημερινό τους αγώνα και με την ψήφο τους στις εκλογές, την αντίθεσή τους στις πολιτικές που θέλουν τους εργαζόμενους όμηρους των εκβιασμών και την Υγεία ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα, 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που παλεύει δίπλα τους για αποκλειστικά δημόσιο νοσοκομείο, με μόνιμο προσωπικό και παροχή ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσιών υγείας για όλους.  
 
Θήρα, 9/6/2019
Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στη Σαντορίνη
24/08/2019
 
23/08/2019
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved