19 Ιουνίου 2019 Επικοινωνία
20/05/2019

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ! για την Σαντορίνη και την Θηρασιά: Ανακοίνωση απάντηση στα διαδικτυακά σχόλια του απερχόμενου Δημάρχου για Debate

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ! για την  Σαντορίνη και την Θηρασιά: Ανακοίνωση απάντηση στα διαδικτυακά σχόλια του απερχόμενου Δημάρχου για Debate
Σχετικά με την ακατάληπτη απάντηση του απερχόμενου Δημάρχου για το debate:
Θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία συνυποψήφιος που προσκαλεί -προκαλεί σε δημόσιο διάλογο να βάλει τους όρους διεξαγωγής της συζήτησης!!!
Εάν θέλετε όμως ευχαρίστως να σας βάλουμε και όρους.. Μελέτες που αγαπάτε τόσο δεν προλαβαίνουμε..

Επίσης όποιος  σας έγραψε το σχόλιο θα πρέπει να ανατρέξει στον τρόπο που γίνεται το debate.
Σχετικά με τον χρόνο που δεν έχουμε..
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι πριν από ενάμιση μήνα σας έγινε πρόταση από τον Τοπικό Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό και αρνηθήκατε;
Τολμήστε λοιπόν να συμφωνήσετε και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεθεί και ο χρόνος διεξαγωγής της συζήτησης.
Επίσης βάλτε  εσείς όσους όρους θέλετε και εμείς θα δεχτούμε τον διάλογο με οποιοδήποτε τρόπο έτσι για να διαπιστώσουμε ποιος ασχολείται με πυροτεχνήματα και ποιος όχι!
Όσο για τις δουλειές στο πόδι κάτι περισσότερο γνωρίζετε εσείς γι’αυτές!
Στη διάθεση σας κύριε Δήμαρχε!!

Η εκπρόσωπος Τύπου του Συνδυασμού
Ελένη Νικολάου

18/06/2019

Συνεργασία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και το Υπουργείο Τουρισμού για το Πιλοτικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Προορισμού στη Σαντορίνη. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση εργασίας που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κυκλάδων στις 13 Ιουνίου 2019 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητήριου στη Σαντορίνη στο πλαίσιο του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Διαχείρισης Προορισμού στη Σαντορίνη [περισσότερα...]