24 Ιουλίου 2019 Επικοινωνία
16/05/2019

Χαράλαμπος Κόκκινος: «Θα φέρουμε το Νότιο Αιγαίο και πάλι στην κορυφή... Το χθες δεν μας δεσμεύει να χτίσουμε το αύριο, αρνούμενοι το γκρίζο και φαύλο σήμερα»

Χαράλαμπος Κόκκινος: «Θα φέρουμε το Νότιο Αιγαίο και πάλι στην κορυφή... Το χθες δεν μας δεσμεύει να χτίσουμε το αύριο, αρνούμενοι το γκρίζο και φαύλο σήμερα»
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Περιφερειακού Συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» με επικεφαλής το Χαράλαμπο Κόκκινο

Με σεμνότητα και με τη συμμετοχή των υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα 15.5.2019 στην περιοχή Ασγούρου της Ρόδου (Nικηφόρου Βρετάκου 17) τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της περιφερειακής παράταξης «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» με υποψήφιο περιφερειάρχη το Χαράλαμπο Κόκκινο.

Το εκλογικό κέντρο στεγάζεται δίπλα στο χώρο του ιδιωτικού μουσείου τού Σπύρου Κατσούρη (υποψηφίου με την Πνοή Δημιουργίας) και επιλέχθηκε συμβολικά ο συγκεκριμένος χώρος που εκπέμπει ελληνική Ιστορία, λαογραφία και πολιτισμό.

Μιλώντας στους παρευρισκομένους, ο Χ. Κόκκινος επεσήμανε την επιλογή του συγκεκριμένου χώρου ως εκλογικό κέντρο, τονίζοντας το ενδιαφέρον και τις ευαισθησίες τις δικές του και των στελεχών του περιφερειακού του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» στα ζητήματα που αναδεικνύουν τον αξιακό κώδικα του ελληνισμού όπως η Ιστορία και ο πολιτισμός.
Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους φίλους του συνδυασμού, τόνισε ότι: «Το χθες δεν μας δεσμεύει να χτίσουμε το αύριο, αρνούμενοι το γκρίζο σήμερα. Αξίζουμε μια καλύτερη και ζωή και υπεύθυνους τοπικούς άρχοντες. Δε μας ταιριάζει η οπισθοδρόμηση και η παρακμή που μας οδήγησε ο απερχόμενος περιφερειάρχης με το «παρεάκι» του. Ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, αλαζονεία, αυταρχισμός, σκευωρίες, βόλεμα ημετέρων, ήταν η πολυδιαφημιζόμενη προσφορά στον τόπο… Προσωπική προβολή και φανφάρες, την ώρα που τα προβλήματα
πολλαπλασιάζονται. Αρνούμαστε να είμαστε συνοδοιπόροι με αυτούς:

·         που εμφανίζουν τα ασήμαντα σε σημαντικά και το αντίστροφο.
·         που διακρίνονται για τον «κανιβαλισμό» της πολιτικής ζωής,
·         που κούρασαν την κοινωνία με τις επιλεκτικές ηθικολογίες τους και το «στρουθοκαμιλισμό»,
·         που προσπάθησαν να μας σταματήσουν με ύπουλο τρόπο, λάσπη και σκευωρίες… Όμως τους διαψεύσαμε τις προσδοκίες τους, διότι εμείς είμαστε οι «υπηρέτες» της κοινωνίας και αυτοί οι «αχθοφόροι» αντιλαϊκών πολιτικών και τα πολιτικά τσιράκια της διαπλοκής.
Με όπλο τις ιδέες μας, την ανιδιοτελή και αποτελεσματική προσφορά στον τόπο, προχωράμε και ένα είναι βέβαιο: στις 26 Μαΐου οι νησιώτες μας θα είναι οι ρυθμιστές, οι νησιώτες μας οι νικητές με τα στελέχη της «Πνοής Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» πρωταγωνιστές και «οδηγοί» στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.»

23/07/2019
 
22/07/2019
 
22/07/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved