24 Ιουλίου 2019 Επικοινωνία
16/05/2019

Δελτίο Τύπου υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Αλαφούζου

Δελτίο Τύπου υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Αλαφούζου
Τα τελευταία 7 χρόνια μου έχει δοθεί η ευκαιρία να υπηρετώ το νησί που με ανέθρεψε ως λειτουργός της Μονάδας Ψυχικής Υγείας της Κλίμακα ΜΚΟ.

Με στόχο την ανακούφιση του πάσχοντα, την καταπολέμηση του στίγματος και τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών ψυχικής υγείας στη Σαντορίνη προσπαθώ να υπηρετώ το ρόλο μου με αρχές μου τη σοβαρότητα και το σεβασμό στον άνθρωπο και το λειτούργημα.

Μετά από 7 χρόνια υπηρεσίας θεωρώ ότι είμαι ώριμος πλέον να δεχτώ την πρόκληση να προσφέρω στον τόπο μου και από το χώρο της αυτοδιοίκησης.

Οι ανάγκες που παρουσιάζει το νησί τώρα καθώς και το διαχρονικό αίτημα της κοινωνίας για ανάληψη πρωτοβουλιών από τους νέους ανθρώπους δεν αφήνουν περιθώρια για άρνηση και δεύτερες σκέψεις.

Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές δεν διακυβεύεται μόνο η ανάγκη για δημιουργία λιμένα, δρόμων και υποδομών.

Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές δεν αναζητείται μόνο βελτίωση της καθαριότητας, η αναβάθμιση της λειτουργικότητας του νησιού και η αύξηση της εμπορικότητας του.
Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου οι Σαντορινιοί καλούμαστε να βάλουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο, να κάνουμε τον τόπο φιλικό σε εμάς και τους επισκέπτες μας, να κάνουμε τη Σαντορίνη μας σύγχρονη, ευρωπαϊκή, νοικοκυρεμένη.

Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεσή σας και συμπορεύομαι με τον ΜΑΝΌΛΗ ΟΡΦΑΝΌ με όραμα τη Σαντορίνη όπου μαζί με τους αριθμούς θα ευημερούν και άνθρωποι.

23/07/2019
 
22/07/2019
 
22/07/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved