16 Ιουλίου 2019 Επικοινωνία
16/05/2019

Η ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ για τις Ευρωεκλογές

Η ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ για τις Ευρωεκλογές
Όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών και ο κ. Τσίπρας καταλαβαίνει , πλέον, ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του "μετρούν μέρες"τόσο επικρατεί και μεγαλώνει ο εκνευρισμός και το ψέμα.
Το ένα ψέμα είναι πια μεγαλύτερο από το άλλο και όλα είναι στον αέρα. Εάν υπήρχε "βραβείο ψεύδους" είναι βέβαιο ότι θα το κέρδιζε με διαφορά. Θα ήταν μακράν πρώτος. Δεν παίζεται.!!!

Τελευταία η βελόνα έχει κολήσει στο όνομα Μητσοτάκης. Δεν έχει να πει και να προτείνει τίποτα ο κ. Τσίπρας  στους πολίτες . Σε κάθε του παρουσία προσπαθεί με την παραπληρηφόρηση , την διαστρέβλωση  και το ψέμα να αποδομήσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Ο διχαστικός του λόγος , ο "Πολακισμός"  και η παροχολογία ειναι το τελευταίο χαρτί του κ. Τσίπρα. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεγελάσει για άλλη μια φορά τους πολίτες ξεχνώντας , ηθελημένα βέβαια , πως ο ίδιος είναι πρωθυπουργός τέσσερα χρόνια.  Παίζει την τελευταία του "ζαριά".

Απεναντί του  όμως έχει την πλειοψηφία των πολιτών. ΄Εχει , επίσης , το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένα πρόγραμμα ξεκάθαρο και δίκαιο για όλους τους πολίτες . Ένα πρόγραμμα ελπιδοφόρο για την Πατρίδα μας και ένα πρόγραμμα που όσο και αν προσπαθεί ο κ. Τσίπρας δεν αντιγράφεται.!!

Το στοίχιμα για τη Ν.Δ. είναι η επόμενη μέρα. Η επόμενη μέρα όλων των πολιτών και όχι , φυσικά , των κρυφών "σκαφάτων "διακοπών του κ. Τσίπρα και των υπουργών του.

Οι Ευρωεκλογές , όπως ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δήλωσε στη Βουλή  ,  θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης των πολιτών προς την κυβέρνηση και όχι απλά μια δημοσκόπηση. Εάν τις κερδίσει , λοιπόν , θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Εάν , όμως , τις χάσει - και θα τις χάσει - θα είναι ψήφος δυσπιστίας. Και τότε πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές. Εθνικές εκλογές που θα φέρουν στη χώρα μας τη μεγάλη πολιτική αλλαγή , ένα νέο ξεκίνημα και την κανονικότητα.!!
Το παραλήρημα και τα ψέματα του κ. Τσίπρα τελειώνουν στις 26 Μαϊου.

Την απάντηση θα τη δώσει , όπως το κάνει σε κάθε επαφή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη  , ο Λαός.
Στις 26 Μαϊου ψηφίζουμε για την Ευρώπη. Ψηφίζουμε για την Ελλάδα.!! 

ΩΣ ΕΔΩ!!! ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ!!!

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved