16 Ιουλίου 2019 Επικοινωνία
08/05/2019

Μήνυμα παρ/τος Σαντορίνης Ελλ. Ερυθρού Σταυρού για την 8η Μάη

Μήνυμα παρ/τος Σαντορίνης Ελλ. Ερυθρού Σταυρού για την 8η Μάη
Όσο υπάρχουν άνθρωποι με διάθεση και μεράκι να συμβάλλουν στην πρόληψη και την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου σε καιρό ειρήνης η πολέμου, ευημερίας η οικονομικής κρίσης ,το όραμα  για έναν καλύτερο κόσμο , μια ανθρώπινη κοινωνία , παραμένει εφικτό.
Αυτό το μήνυμα  θέλουμε να απευθύνουμε και μείς, η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Παραρτήματος Θήρας, σήμερα 8 Μάη , παγκόσμια ημέρα Ερυθρού Σταυρού και ημέρα γέννησης του ιδρυτή Ερρίκου Ντυνάν.

Η ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πέραν των μελανών τελευταίων  σελίδων της, είναι γεμάτη  με προσωπικές ιστορίες, ανιδιοτέλειας και προσφοράς, όσων προσφέρουν εθελοντικά βοήθεια ,στηρίζουν και επουλώνουν πληγές συνανθρώπων μας, κάνοντας πράξη τα ιδεώδη του κινήματος , κάθε μέρα.

Το περιφερειακό παράρτημα Θήρας , όλα αυτά τα χρόνια  με τις πενιχρές δυνατότητές του αλλά την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου ,προσφέρει  διακριτικά  και αθόρυβα , σε Σαντορίνη και Θηρασιά , ό,τι μπορεί  όπου υπάρχει ανάγκη.

Αυτό το έργο, της προσφοράς, της αγάπης , της ανακούφισης , της έμπρακτης συμπαράστασης ,  θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε  .

Γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε χρήσιμοι και απαραίτητοι ,όσο υπάρχουν  άνθρωποι ……
Σαντορίνη  8 Μάη 2019
Το Διοικητικό Συμβούλιο                   
                                                                         

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved