17 Ιουλίου 2019 Επικοινωνία
01/05/2019

Η Λ.Ε.Α.Σ. για τη συγκέντρωση στο ΔΑΠΠΟΣ

Η Λ.Ε.Α.Σ. για τη συγκέντρωση στο ΔΑΠΠΟΣ
Σήμερα 1 Μαΐου ανήμερα της εργατικής Πρωτομαγιάς μικρή μερίδα επιχειρηματιών - τρεις τον αριθμό - εκ της ομάδας που σύστησε σε πρώτη φάση την Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Σαντορίνης, ζήτησε να αποχωρήσει από την Λ.Ε.Α.Σ.

Ο λόγοι  που μας εξέθεσαν αφορούσαν είτε προσωπικές επιλογές είτε ακόμα και πιέσεις που δέχτηκαν κάποιοι  «από ψηλά» προκειμένου να μην γίνει η γενική συνέλευση στο ΔΑΠΠΟΣ (Κλειστό Γυμναστήριο Φηρών Σαντορίνης) στις 7 Μαΐου το απόγευμα.
Ευκαιρίας δοθήσεις κάνουμε σαφές τα εξής:

Η Λ.Ε.Α.Σ. αποτελεί μια υπό σύσταση Επιτροπή Αγώνα. Καμία απόφαση για δυναμικές αντιδράσεις δεν έχει παρθεί ακόμα. Κανένα κλείσιμο λιμανιού ή άλλες εκτός νόμου ενέργειες, όπως ακούστηκαν, δεν έχουν αποφασιστεί!

 Αυτά θα ολοκληρωθούν στη συγκέντρωση στο ΔΑΠΠΟΣ στις 7 Μαΐου, όπου όπως αναφέραμε και στο πρώτο δελτίο τύπου, θα αναζητηθούν οι μορφές αντίδρασης απέναντι  στην εγκληματική αδιαφορία του Υπουργείου για τα σημαντικά και καίρια προβλήματα που μας απασχολούν και αφού ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Στο ΔΑΠΠΟΣ θα πρέπει να έρθουν όλα τα επαγγελματικά σωματεία & ενώσεις, προκειμένου να μετάσχουν και αυτοί υπό διασυλλογικό πρίσμα ως παράγοντες της Σαντορίνης.

Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, τότε και μόνο τότε και υπό την παρουσία των τοπικών αρχόντων από Αντιπεριφέρεια Κυκλάδων και Δήμο Σαντορίνης, θα ξεκινήσει η συζήτηση ώστε να παρθούν αποφάσεις ως προς το πώς θα πιεστεί το αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να έχουμε άμεσες  λύσεις στα προαναφερθέντα και ήδη τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως νησί και μπρος στο κίνδυνο απώλειας έστω και μιας ανθρώπινης ζωής ή στη καταστροφή ιδιωτικών ή δημοσίων περιουσιών.

Κάνουμε ξεκάθαρο ότι ουδείς λειτουργεί  ως τιμωρός ή ως αυτόκλητος εισαγγελέας. Είμαστε πολίτες ενός νησιού σε απόγνωση, ελέω κρατικής και όχι μόνο αδιαφορίας.

Συνεπώς η συνέλευση στο ΔΑΠΠΟΣ στις 7 Μαΐου και ώρα 5 το απόγευμα θα γίνει κανονικά και καλό είναι να δώσουν το παρών όλοι ανεξαιρέτως.
 
Εκ της Επιτροπής Αγώνα

16/07/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved