Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Ο Ηλίας Μάινας από την Σαντορίνη υποψήφιος με τον Μανώλη Γλυνό

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα του Ηλία Μάινα από την Σαντορίνη.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός καλωσόρισε στην «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» τον Ηλία Μάινα δηλώνοντας τα εξής: «Ο Ηλίας Μάινας, έχει υπηρετήσει τον τόπο του με ήθος και εντιμότητα, και είναι μεγάλη μας χαρά που σήμερα τον υποδεχόμαστε στη “Συμμαχία”.  Η εμπειρία του, οι γνώσεις του, η εντιμότητά του, η εργατικότητά του, οι αρχές του, είναι τα εχέγγυα εκείνα που θα μας φέρουν πιο κοντά στον στόχο μας, να αναλάβουμε την ευθύνη, να βγάλουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από την Χειμερία Νάρκη. Εχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, επιλέγουμε εκπροσώπους που δεν φοβούνται να συνεργαστούν για να λύσουν προβλήματα και που έχουν αποδείξει στην πορεία τους, την προσήλωσή τους στο κοινό καλό και όχι στα ίδια συμφέροντα. Ήρθε η ώρα για την αλλαγή πορείας στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Ηρθε η ώρα για νέο ύφος και νέο ήθος διοίκησης στην Περιφέρεια. Ηλία καλωσόρισες στην “Συμμαχία μας”, καλή επιτυχία!».

Στο πολιτικό του μήνυμα, ο Ηλίας Μάινας αναφέρει: «Αγαπητοί μου συμπατριώτες, φίλοι και συνοδοιπόροι στην προσπάθεια ανάπτυξης και ευημερίας των νησιών μας.

Ταπεινή μου επιθυμία μου είναι να βρίσκομαι πάλι κοντά σας, δίπλα σας για το καλύτερο για τα νησιά μας, για σας που φυλάσσετε Θερμοπύλες στις αγαπημένες μας Αιγαιοπελαγίτικες γειτονιές και τόπους.
 Η επαφή που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, με γέμιζε με ζεστασιά και αγάπη που πήγαζε από την βαθιά αλληλοεκτίμησή μας. Δεν πρέπει να γράψω πολλά γιατί με ξέρετε καλά, χρόνια τώρα.
Αυτό που ζητώ από σας, είναι να με στηρίξετε, να με τιμήσετε με την ψήφο σας για  να  βρίσκομαι δίπλα σας, αρωγός στην προσπάθειά σας, για πρόοδο και ευημερία των νησιών μας,
Με την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Ανδριώτη από πατερά και Ροδίτη από μητέρα, εξαίρετο άνθρωπο και επιστήμονα Μανώλη ΓΛΥΝΟ, συμμετέχω σ’ ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο ανθρώπων αναγνωρισμένης αξίας που γνωρίζουμε και μπορούμε να δώσουμε λύσεις, σε συνεργασία μ’ όλες τις ενεργές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας, χωρίς αλαζονεία και αποκλεισμούς.

Η  ενασχόλησή μου με τα κοινά, είναι αγάπη παθιασμένη για  προσφορά, η έγνοια μου για τον αδυνατούντα συνάνθρωπό μας χρέος μου, η συνδρομή μου στα θέματα υγειονομικής κάλυψής των νησιών μας και στην  δημιουργία του  Νοσοκομείου μας, είναι πιστεύω γνωστή, όπως και η αγάπη και αφοσίωσή μου στον αθλητισμό του τόπου μας.

Μπορώ να σας κοιτάζω στα  μάτια, γιατί στην προηγούμενη  θητεία μου αξιοποίησα την ψήφο σας με ουσιαστική συμβολή στα μεγάλα έργα τόσο της Σαντορίνης όπως:

Κλειστό Γυμναστήριο, Γυμνάσιο Μεσσαριάς, Τεχνικό  Λύκειο,  Δρόμος  Αεροδρομίου – Οίας , αλλά και όπου και σ’ ότι χρειάστηκε στην Νιο μας, στην Σίκινό μας, στην Φολέγανδρό μας και στην Ανάφη μας.
Στόχος μου και σκοπός μου, η  φροντίδα και ο σεβασμός των κοινωνιών των νησιών μας με καθαρή καρδιά και δημιουργική διάθεση».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε το 1950 στην Επισκοπή Γωνιά, Σαντορίνης από πολύτεκνη αγροτική οικογένεια. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Μητροπία και έχουν δυο (παντρεμένα) παιδιά, την Μαργαρίτα πτυχιούχο των ΤΕΦΦΑ Κομοτηνής και την Μαρία, πτυχιούχο παιδαγωγικής Ακαδημίας Αθηνών.
Είναι απόφοιτος Λυκείου Σαντορίνης και της Ηλεκτρονικής Σχολής - Σχολής Ηλεκτρολόγων ΔΕΗ.
Είναι πτυχιούχος σχολής προπονητών ποδοσφαίρου & σχολής διαιτητών ποδοσφαίρου.
Υπήρξε ποδοσφαιριστής του ‘Πανθηραϊκού Α.Ο.’ και ‘Α.Ο. Θύελλα’ Καμαρίου Σαντορίνης.
Εργάστηκε στην ΔΕΗ από το 1974 μέχρι την συνταξιοδότησή του το 2002.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
Atacon
web radio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΔΕΔΔΗΕ: Αναβάθμιση της εφαρμογής για online δήλωση βλάβης
Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου 26 και 29 Μαΐου – Θέματα
Τηλεδιάσκεψη της ΕΕΚΦΝ με Δήμους για την διάσωση της σεζόν στην κρουαζιέρα
Επίσκεψη και αναλυτική ενημέρωση Δημάρχου στη Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας
Ειδική άρση απαγόρευσης εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών στην Καλντέρα
Ωράριο συνάντησης Δημοτών με τους αιρετούς του Δήμου Θήρας
Εν αναμονή μέχρι τέλος Ιουλίου η Celestyal Cruises
Επιστροφή της Blue Star στα γνωστά δρομολόγια από τον ερχόμενο μήνα
Συνέχεια της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Θηραϊκής Πολιτείας και ΤΩΡΑ!
Αδύναμος ο Ιούνιος, μειώσεις έως και 25% τον Ιούλιο
Απαντήσεις της Θηραϊκής Πολιτείας στον απολογισμό 9μήνου του ΤΩΡΑ!
30η εθελοντική αιμοδοσία Σαντορίνης : "συγκινητικά" χαρακτηρίζονται τα αποτελέσματά της
Προκηρύσσεται η προμήθεια και εγκατάσταση νέων μονάδων αφαλάτωσης Έξω Γιαλού Φηρών
Coronavirus Aegean Islands – «ΕΚΑΒ be S.A.F.E.»: Το νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα του ΕΚΑΒ για τα νησιά
Απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ στις διαμαρτυρίες κι ερωτήσεις της Αντιδημάρχου κ. Κίτσου
Hondos
Λιγνός
Mikres Aggelies
Poliiatreio
Όμηρρς
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
FOLLOW US
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.