16 Ιουλίου 2019 Επικοινωνία
16/04/2019

Μαρία Αργυρού: ”Μέχρι πότε θα αντικρίζουμε έτσι την πλατεία Σαρπάκη”;

Μαρία Αργυρού: ”Μέχρι πότε θα αντικρίζουμε έτσι την πλατεία Σαρπάκη”;
Πότε  επιτέλους θα  δοθεί απάντηση στην παράταξή μας,η οποία έχει υποβάλλει  αρκετές φορές το ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά  κυρίως στο Σαντορινιό λαό που διερωτάται και αυτός γιατί  αυτή η εγκατάλειψη της πλατείας Σαρπάκη ? 

Είναι ντροπή αυτή η δωρεά ,  που βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού, να παρουσιάζει εικόνα βομβαρδισμένου τοπίου.

Είναι μεγαλύτερη  ντροπή, το μνημείο πεσόντων της πρωτεύουσας της Σαντορίνης,  να έχει  αυτή την εικόνα της εγκατάλειψης.

Εμείς  συνεχίζουμε να ζητάμε τους λόγους, που ενώ είχε ανατεθεί η σύνταξη μελέτης για την διαμόρφωση   της πλατείας  με απευθείας ανάθεση  από τον Ιούλιο του 2013 μέχρι σήμερα να μην έχει υλοποιηθεί.

Υπάρχει σκοπιμότητα? Αν ναι , ποια είναι?

Με την επισυναπτόμενη φωτογραφία,  που εμφανίζει την πλατεία Σαρπάκη με το μνημείο των πεσόντων πριν μερικές δεκάδες χρόνια, εύκολα διακρίνει κανείς  ότι ο χώρος αυτός  της πρωτεύουσας του νησιού,  ήταν ένα πραγματικό στολίδι.

Είναι χαρακτηριστικό όταν το θέμα της διαμόρφωσης της πλατείας έμπαινε από την παράταξή μας κυρίως κατά τη συζήτηση της σύνταξης του τεχνικού προγράμματος, ασφαλώς θα το ενθυμούνται οι της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, πάντα υπήρχε και νέα δικαιολογία.  Θα γίνει τροποποίηση στην πορεία  , δεν προτείνεται από το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Θήρας κ.λ.π

Αποκορύφωμα  αποτελεί  η πρόσφατη απάντηση που λάβαμε, δια στόματος Δημάρχου, ότι είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής .

Και αυτό ένα μήνα πριν τις εκλογές….. Όταν ο Θηραικός λαός πρέπει να ενεργήσει ανάλογα……            
                                                  
ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
                                                                                           
ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
 
   
 

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved