16 Ιουλίου 2019 Επικοινωνία
15/04/2019

ΤΩΡΑ! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά: Ταξίδι … αναψυχής και προεκλογικής φιέστας του Δημάρχου και του εκπροσώπου της Αντιπολίτευσης

ΤΩΡΑ! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά: Ταξίδι … αναψυχής και προεκλογικής φιέστας του Δημάρχου και του εκπροσώπου της Αντιπολίτευσης
Μετά «Βαΐων και Κλάδων» για να είμαστε και επίκαιροι ο απερχόμενος Δήμαρχος Νίκος Ζώρζος, μετά την κατακραυγή, έσπευσε να ταξιδέψει στην Αθήνα για να συμμετάσχει σε Διυπουργική σύσκεψη για την κατάρρευση του λιμανιού του Αθηνιού..
Μαζί του για να κερδίσει το μερτικό  της «επιτυχίας» και του ενδιαφέροντος  έσπευσε και ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Αντώνης Σιγάλας...
Τα αποτελέσματα;
  • Καμία διυπουργική δεν έγινε.. Έγιναν όμως  κάποιες συναντήσεις με ωραίες αναμνηστικές φωτογραφίες των παραγόντων..
  • Δεν υπήρξε κανένα χρονοδιάγραμμα (που υποτίθεται ότι θα έδινε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ άμεση λύση στο πρόβλημα!)
  • Αν και το νησί έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης δεν πέτυχαν ούτε καν την δέσμευση για την άμεση προτεραιότητα αποκατάστασης.
  • Ο απερχόμενος Δήμαρχος  μετά την...τεράστια «επιτυχία» ανακοίνωσε ότι λεφτά υπάρχουν και θα φτιαχτεί το λιμάνι (τα μπαλώματα δηλαδή) με τα 8 εκατομμύρια  που έχουν εγκριθεί!
Τότε γιατί πήγε;; Ποιο ήταν το νόημα του ταξιδιού;
Ο κ. Σιγάλας «είδε» την αποτυχία και έσπευσε να καταγγείλει τον Δήμαρχο.. αφού συμμετείχε στις συναντήσεις με τους υπηρεσιακούς παράγοντες.. Ο ίδιος τι έκανε;; Πήγε, είδε και απήλθε..
Εν γνώσει μας και κατ’ επιλογή μας αρνηθήκαμε να συμμετάσχουμε στην εξαπάτηση των κατοίκων του νησιού..
Είχαμε δηλώσει ότι μόνον σε μια διυπουργική σύσκεψη θα λαμβάναμε μέρος για να προκαλέσουμε την άμεση λύση.
Και το τελευταίο και καλύτερο..
Μια και βρέθηκαν στην Αθήνα συναντήθηκαν, χωρίς σχέδιο και χωρίς πρόταση, με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη και με τον Υπουργό Ναυτιλίας και απέσπασαν την .. φοβερή υπόσχεση ότι «σύμφωνα με τις δυνατότητες θα ενισχύσουν την στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας και θα αυξήσουν την στελέχωση στο Λιμεναρχείο».
Ξέχασαν όμως μια λεπτομέρεια.. Να διασφαλίσουν τις συνθήκες διαμονής τους!
Εκτός εάν θα καλέσει τους κάτοικους να τους «υιοθετήσουν» και να τους φιλοξενήσουν..
Σε ότι αφορά τον Συνδυασμό μας:
Θα είμαστε παρόντες και συμμέτοχοι σε κάθε σοβαρή προσπάθεια και πρωτοβουλία που θα γίνει για την λύση των προβλημάτων.
Αρνούμαστε όμως να συμμετέχουμε σε προεκλογικές φιέστες και να υποτιμούμε την νοημοσύνη των κατοίκων της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.
Δεσμευόμαστε ότι την επόμενη των εκλογών, το νησί που αποτελεί την ναυαρχίδα του Ελληνικού Τουρισμού, θα έχει υπεύθυνη και επιτέλους αποτελεσματική Δημοτική Αρχή!

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved