26 Απριλίου 2019 Επικοινωνία
24/03/2019

Γιώργος Χατζημάρκος: “ Η Γεωγραφία είναι προβολή της ιστορίας στον χρόνο. Το Καστελλόριζο είναι στο Νότιο Αιγαίο”

Γιώργος Χατζημάρκος: “ Η Γεωγραφία είναι προβολή της ιστορίας στον χρόνο. Το Καστελλόριζο είναι στο Νότιο Αιγαίο”
“Το timing της  εκάστοτε δήλωσης, είναι όπλο στα χέρια μας. Σημασία έχει να ξέρουμε πως να το χρησιμοποιούμε ” απαντά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου στις δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Τσιρώνη, για το Καστελλόριζο.
 
“Το Καστελλόριζο είναι στο Νότιο Αιγαίο.  Η Γεωγραφία είναι προβολή της ιστορίας στον χρόνο.
Ειδικά για μας τους πολιτικούς, το timing της οποιασδήποτε δήλωσης, είναι όπλο στα χέρια μας. Είναι δική μας επιλογή. Σημασία έχει να ξέρουμε πως να χρησιμοποιούμε το όπλο αυτό και να εγγυόμαστε  ότι  δεν θα εκπυρσοκροτήσει. Αυτό θα πει στάση ευθύνης”.
 
Με την δήλωση αυτή, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος, σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως το Καστελλόριζο γεωγραφικά δεν ανήκει στο Αιγαίο και ότι το Αιγαίο φτάνει μέχρι την Κω και τη Ρόδο και όχι κάτω από την Κρήτη.
 
Σε δηλώσεις του ο κ. Χατζημάρκος στο ραδιόφωνο του SKAI 100.3, πρόσθεσε:
“Λυπάμαι που ο φόβος που είχα εκφράσει δημόσια στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επιβεβαιώθηκε. Δυστυχώς, αμέσως μετά τις Πρέσπες, μιλάμε για το Αιγαίο”.
 
 
 
 

25/04/2019
 
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Πόσοι σταυροί μπαίνουν σε Περιφέρειες, Δήμους, Κοινότητες (πίνακας)Στις 26 Μαΐου οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν σε τρεις κάλπες μόνο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: περιφέρειες, δήμους, κοινότητες. Το περιθώριο που έχει ο ψηφοφόρος να σταυροδοτήσει υποψηφίους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους κυμαίνεται κυρίως με βάση τον αριθμό εδρών που εκλέγει κάθε εκλογική περιφέρεια. Τα πράγματα είναι απλά στις περιφερειακές εκλογές [περισσότερα...]
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved