24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
23/03/2019

Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο, η Κυριακή Παμπάκα από την Κρεμαστή

Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο, η Κυριακή Παμπάκα από την Κρεμαστή
Την υποψηφιότητα της Κυριακής Παμπάκα, από την Κρεμαστή Ρόδου,  δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.
 
 Στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου,  η Κυριακή Παμπάκα αναφέρει:
 
“Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου για να συμμετέχω ενεργά στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου με την παράταξη Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.  Είναι τιμή μου να είμαι στο πλευρό κ. Γιώργου Χατζημάρκου ο οποίος  μετά από μια πολύ επιτυχημένη πενταετία, ανέβασε το Νότιο Αιγαίο πολύ ψηλά!
Η ενασχόληση μου με τα κοινά κρύβει την επιθυμία μου για προσφορά στον τόπο μου, τον οποίο και θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις”
 
Βιογραφικό
 
Η Κυριακή Παμπάκα γεννήθηκε στην Κρεμαστή από γονείς Κρεμαστενούς.
 Έχει δυο γιούς τον Μιχάλη Παπαοικονόμου, πολιτικό μηχανικό ΑΠΘ και τον Σταμάτη Παπαοικονόμου, απόφοιτο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Μηχανικό Δημοσίων Έργων και απόφοιτο της Σχολής Βακαλό, τμήμα αρχιτεκτονικής και ντιζάιν.
Φοίτησε στο Οικονομικό Γυμνάσιο Ρόδου.
Εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία επί 27  χρόνια στον Σταθμό της πόλης της Ρόδου στα τμήματα: ταμείο, κρατήσεων, αφίξεων – αναχωρήσεων και λογιστηρίου και ως υπεύθυνη Σταθμών Κάσου, Καρπάθου, Λέρου και Κέρκυρας.
Μιλά την Αγγλική και τη Γερμανική γλώσσα.
 
 

23/08/2019
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved