18 Απριλίου 2019 Επικοινωνία
06/02/2019

Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή επιμορφωτικών προγραμμάτων σε θέματα Τεχνικού Ασφαλείας

Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή  επιμορφωτικών προγραμμάτων σε θέματα Τεχνικού Ασφαλείας
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του ότι, μετά την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης οικ. 39278/1823/25.07.2018 (ΦΕΚ 3001/25.07.2018) και της σχετικής εγκυκλίου εφαρμογής, ξεκινά νέο κύκλο επιμορφωτικών προγραμμάτων σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας.

Χρησιμότητα
Η επιμόρφωση του εργοδότη/εργαζομένου της επιχείρησης δίνει τη δυνατότητα στον συμμετέχοντα να αναλάβει τα καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας. Η σχετική νομοθεσία ορίζει ως υποχρεωτική τη χρήση υπηρεσιών Τεχνικού Ασφάλειας από κάθε επιχείρηση που απασχολεί προσωπικό.

Νέο δεδομένο
Με δεδομένο ότι στο άρθρο 2.4 αναφέρεται ότι: «ο αρ. πρωτόκολλου της αίτησης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πληροφορικό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ για τη σχετική δήλωση του Τεχνικού Ασφάλειας», θα πρέπει κάθε εργοδότης που υποβάλλει αίτημα να προσλαμβάνει Τεχνικό Ασφαλείας άμεσα και έως ότου πραγματοποιηθεί η εκπαίδευσή του.

Κόστος Συμμετοχής
70 € | Πρόγραμμα «Επιμόρφωση εργοδοτών», Γ’ κατηγορία (10 ώρες)
130 € | Πρόγραμμα «Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων», Β’ κατηγορία (35 ώρες)

Χρόνος υλοποίησης επιμορφωτικών τμημάτων
Για τη συμμετοχή στα τμήματα που θα πραγματοποιηθούν το Α’ εξάμηνο του 2019, καλείται ο κάθε ενδιαφερόμενος να επιβεβαιώσει άμεσα τη συμμετοχή του, ενώ όσοι δεν έχουν εκδηλώσει έως σήμερα ενδιαφέρον για συμμετοχή θα πρέπει να το κάνουν το συντομότερο δυνατό.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]