16 Φεβρουαρίου 2019 Επικοινωνία
23/01/2019

Παρούσα στο συλλαλητήριο και η Κατερίνα Μονογυιού

Παρούσα στο συλλαλητήριο και η Κατερίνα Μονογυιού
Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με Εθνικούς Κινδύνους από μία διαλυμένη και επικίνδυνη Κυβέρνηση.
 
Πριν από 23 χρόνια, με την κρίση των Ιμίων, η τότε κυβέρνηση παραλίγο να είχε απολέσει Ελληνικό έδαφος με τους λάθος χειρισμούς της. Σήμερα, με τη «Συμφωνία των Πρεσπών» ο ΣΥΡΙΖΑ παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.
 
Ο Ελληνικός λαός με την ειρηνική συγκέντρωση του στο Σύνταγμα απάντησε σε αυτές τις μεθοδεύσεις. Ούτε τα δακρυγόνα ούτε οι αναρχοαυτόνομοι λύγισαν το φρόνημά του. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σήμερα έδειξε το πιο αυταρχικό της πρόσωπο.
 
Ο κύριος Τσίπρας πλέον έχει χάσει την δημοκρατική και κοινωνική νομιμοποίηση. Ακόμα και να ψηφιστεί η «Συμφωνία των Πρεσπών» τη λύση πρέπει να τη δώσει ο λαός. Για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η οικονομική κρίση, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με Εθνικούς Κινδύνους από μία διαλυμένη και επικίνδυνη κυβέρνηση.
 
Κατερίνα Μονογυιού
Πολιτευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

15/02/2019
 
15/02/2019
 
15/02/2019
 
Τ.Ε. ΝΟΤ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ:Μια νέα παγίδα σε δεκάδες χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά στήνουν κυβέρνηση, τράπεζες και ΕΕ, με τη ρύθμιση που ετοιμάζουν για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων.Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει ότι «διατηρεί ψηλά» το επίπεδο προστασίας της πρώτης κατοικίας, η πραγματικότητα απ´ όσα έχουν δει το φως είναι ότι με το σχέδιό της γίνεται ένα ακόμα βήμα για την πλήρη εξάλειψη ακόμα και αυτής της στοιχειώδους προστασίας που ίσχυε μέχρι σήμερα για το κεραμίδι της λαϊκής οικογένειας. [περισσότερα...]
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved