15 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
04/09/2018

Στο 12ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» στη Σίφνο συμμετέχει η ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

Στο 12ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» στη Σίφνο συμμετέχει η ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

Ο σύλλογος ανακοινώνει ότι για τρίτη συνεχή χρονιά θα συμμετέχει, εκπροσωπώντας τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά, στο 12οΦεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» στη Σίφνο, μετά από πρόσκληση του πολιτιστικού συλλόγου Σίφνου που διοργανώνει το φεστιβάλ, από Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου έως  Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Η συνταγή που θα παρουσιάσουμε στο φεστιβάλ το Σάββατο, ημέρα που θα παρουσιασθούν γλυκά του γάμου από όλα τα νησιά, θα είναι το Κουφέτο Σαντορίνης. Την ίδια μέρα θα γίνει παρουσίαση των τυριών των Κυκλάδων από τον φίλο του χωριού μας κ. Ηλία Μαμαλάκη και θα συμμετέχουμε με χλωρό σε βινσάντο προσφορά του εστιατορίου «Σελήνη».

Στο περίπτερο θα προσφέρεται κρασί της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων και τσικουδιά της κάναβας Λ. Λιγνού. Θα παρουσιάζονται και άλλα προϊόντα της Σαντορίνης, έντυπα και ταινίες προβολής του νησιού και της γαστρονομίας.  Θα προσφέρουμε επίσης στους επισκέπτες μελιτίνια και κουφέτο προσφορά της Ένωσης, ντοματοκεφτέδες προσφορά του κ. Νεκτάριου Φύτρου «Εστιατόριο Καλλίστη».

Το φεστιβάλ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και κάθε χρόνο προσελκύει ακόμη περισσότερους επισκέπτες και περίπτερα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Καλούμε τα μέλη του συλλόγου και τους φίλους να συμμετάσχουν στη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας και να γνωρίσουν το φιλόξενο και όμορφο νησί της Σίφνου.

03/09/2019
 
27/08/2019
 
27/08/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved