22 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
03/08/2018

Εκδηλώσεις Πολιτιστικών Συλλόγων Μεγαλοχωρίου

Εκδηλώσεις Πολιτιστικών Συλλόγων Μεγαλοχωρίου
Γνωρίζοντας το Μεγαλοχώρι... Στα χνάρια των Καθηγητών Πανεπιστημίων του χωριού.
Το Σάββατο 11/8 και ώρα 18.30 θα μαζευτούμε στο Αρχονταρικι της Παναγιάς και από εκεί θα περιπλανηθούμε στο χωριό. Τα παιδιά θα προπορευονται για να μάθουν την ιστορία του Βλαχου, του Σιγάλα, του  Κατσιπη και τόσων άλλων μέσα από ενα ιδιαίτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
 
Τη Δευτέρα 13/8 και ώρα 18.30 μαζευόμαστε και πάλι στο Αρχονταρικι της Παναγιάς και θα κατευθυνθούμε στην Καναβα του Μπατζανη ή άλλιως στον μοναδικό χώρο του "Symposion By LaPonta".εκεί ο Γιάννης Πανταζής και η Αργυρω Κακιση θα μυήσουν τα παιδιά σε δρόμους μουσικούς . Ταυτόχρονα θα γίνουν οι βραβεύσεις των παιδιών από τον σύλλογο της Αθήνας.
 
Φέρτε τα εγγόνια, τα παιδιά τα ανηψια σας... Και φυσικά καλή διάθεση για να περάσουμε άλλη μια φορά καλά. 
 
Ευπρόσδεκτοι και οι φίλοι του χωριού!! 

24/07/2019
 
Το Πρόγραμμα καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.ΣΜπορεί να περάσανε μήνες να «κυλήσαν νερά, όμως κάπου βαθιά η φωτιά καίει ακόμα» και μ’ ένα σωρό «τραγούδια που γίναν απλά η αφορμή» σας προσκαλούμε όλους να επιβιβαστείτε σε ένα «πλοίο που όλο φτάνει» στο δικό μας «καπηλειό» για να συμμετάσχετε στο καλοκαιρινό ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης και του Δήμου Θήρας. [περισσότερα...]
23/07/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved