26 Ιουνίου 2019 Επικοινωνία
18/07/2018

Παράσταση του μουσικού σχήματος «ΤΡΙΤΟΝΟΝ» στην κεντρική πλατεία του Πύργου

Παράσταση του μουσικού σχήματος «ΤΡΙΤΟΝΟΝ» στην κεντρική πλατεία του Πύργου
Η Εστία σας προσκαλεί στις 20 Ιουλίου 2018, στις 21.00, στην παράσταση του μουσικού σχήματος  «ΤΡΙΤΟΝΟΝ» που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Πύργου. Είσοδος δωρεάν.

«Το Τρίτονον είναι πενταμελές μουσικό σχήμα που δραστηριοποιείται στην Σαντορίνη τα τελευταία χρόνια. Βασική επιδίωξη του σχήματος είναι να παρουσιάσει και να προωθήσει, μέσω της μουσικής έκφρασης, τραγούδια από την  Ελληνική μουσική σκηνή. Προσεγγίζουμε την Ελληνική μουσική όχι απλά σαν άκουσμα αλλά κάνοντας ταυτόχρονα σαφή αναφορά και στην κοινωνική της διάσταση.

Το Τρίτονο παρουσιάζει μια αναδρομή στην Ελληνική Ρόκ σκηνή από τις δεκαετίες 70’ 80’ 90’ . Κομμάτια Ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών ερμηνεύονται με δυναμισμό αλλά και ευαισθησία, χωρίς υπερβολές ή ελλείψεις. Ο ήχος ηλεκτρικός με συμπαγή ρυθμική βάση τυμπάνων και κρουστών, άλλοτε ατμοσφαιρικός άλλοτε δυναμικός, αντιπροσωπεύει   τις τρείς αυτές δεκαετίες της Ροκ σκηνής στην Ελλάδα.

 Τελευταία μας δουλειά, μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική ενότητα, που έχει ως κέντρο της ,την Ελληνική ποίηση. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε την κρυφή σύνδεση μεταξύ της Ροκ μουσικής και των Ελλήνων ποιητών. Στην προσπάθεια αυτή συνεργαστήκαμε με τον Χαράλαμπο Ρισβά, ο οποίος επιμελήθηκε την λογοτεχνική προσέγγιση της παράστασης.»
 
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ κιθάρα τραγούδι,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ κιθάρα τραγούδι,
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΖΑΙΟΣ  ηλεκτρικό μπάσο,
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΕΛΗΣ τύμπανα φωνητικά,
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΩΝΙΑΣ κρουστά φωνητικά,
ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ ΡΙΣΒΑΣ λογοτεχνική προσέγγιση- απαγγελία,
 ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΜΌΠΟΥΛΟΣ ηχοληψία- φωτισμός.
Δείτε το βίντεο "Tritonon Rock Project Live" στο YouTube
https://youtu.be/2nqaEfYpct4

17/06/2019
 
05/06/2019
 
Το Σάββατο 8 Ιουνίου τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας ”ΦΩΣ” στον ΠύργοΟι φωτογραφίες των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Σαντορίνης Φ.Ο.Σ. λειτουργούν ως μαρτυρίες της εικόνας ενός αγαπημένου τόπου και προσφέρουν μια γεύση αυτού που ο κάθε φωτογράφος αποκαλεί «μέρος μαγικό», προκαλούν τον θεατή σε ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι σε χώματα θαυματουργά, καθώς και στην αναψηλάφηση των δικών του λαβωματιών από τον έρωτα του για την Ελλάδα. [περισσότερα...]
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved