8 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
17/07/2018

ΔΑΠΠΟΣ: ”Συναυλία με τους Arton Trio”

ΔΑΠΠΟΣ: ”Συναυλία με τους Arton Trio”
Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 στο Μέγαρο Γκύζη στις 21:00 για να παρακολουθήσετε τη συναυλία του συγκροτήματος «Arton Trio».

Αυτό το δυναμικό νεανικό τρίο από τη Βιέννη της Αυστρίας σχηματίστηκε το φθινόπωρο του 2017, όταν η πιανίστρια Sophie Druml, ο βιολιστής Andreas Siles Mellinger (που συμμετείχε στο Φεστιβάλ του Μεγάρου Γκύζη με το συγκρότημα Young Masters Ensemble το περασμένο καλοκαίρι) και ο τσελίστας Lukas Rothenfußer, έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί και ανακάλυψαν την κοινή τους αγάπη για τη μουσική δωματίου. Και οι τρεις σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Καλών Τεχνών της Βιέννης και το συγκρότημά τους καθοδηγείται από τον πιανίστα καθηγητή Stefan Mendl του συγκροτήματος Vienna Piano Trio.

Το όνομα ARTON δεν είναι μόνο ένας συνδυασμός της αγγλικής λέξης «art» και της γερμανικής λέξης «Ton» (τόνος), είναι επίσης στα Σουηδικά ο αριθμός 18, που εμφανίζεται με κάποια μορφή σε όλα τα γενέθλια τους και στην ημερομηνία της πρώτης πρόβας τους. Το πάθος τους είναι η ανακάλυψη, οι πρόβες και η εκτέλεση ενός πλούσιου ρεπερτορίου για πιάνο για τρίο, που θα παρουσιάσουν σε ένα ποικίλο πρόγραμμα από Schubert, Piazzolla και άλλους στο Φεστιβάλ του Μεγάρου Γκύζη.
Andreas Siles Mellinger (βιολί)
Lukas Rothenfußer (βιολοντσέλο)
Sophie Druml (πιάνο)
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
 
Τζούρος Ελευθέριος

03/09/2019
 
27/08/2019
 
27/08/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved