8 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
06/06/2018

Συναυλία με τους Poinciana Quartet στο Μέγαρο Γκύζη

Συναυλία με τους Poinciana Quartet στο Μέγαρο Γκύζη
Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στο Μέγαρο Γκύζη στις 20:00 για να παρακολουθήσετε τη συναυλία των «Poinciana Quartet».

Οι Poinciana Quartet είναι ένα νέο σχήμα που ασχολείται με την τζαζ μουσική και πιο συγκεκριμένα με Jazz standards από το Great American songbook σε swing, latin και afro-latin ρυθμούς.
Η Στέλλα Κουτσέλου είναι σπουδάστρια στο τμήμα Swinging Jazz Athenaeum με δάσκαλο τον Σύλβιο Σύρρο, ξεκινώντας τις σπουδές της στο σύγχρονο τραγούδι στα δεκαέξι με δασκάλα την Έλλη Πασπαλά. Ο Δημήτρης Κοντός είναι τελειόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης, καθώς και  κλασσικών κρουστών στην τάξη του Κωνσταντίνου Βορίση.

Ο Αλέξανδρος Τζιόβας είναι φοιτητής του τμήματος μουσικολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αρχίζοντας τις σπουδές του στο τζαζ κοντραμπάσο στα δεκαέξι του με δάσκαλο τον Μάνο Λούτα και έπειτα τον Αρίωνα Γυφτάκη και στο κλασσικό με τον Τάκη Καπογιάννη. Ο Δημήτρης Καρκαβέλιας υπήρξε σπουδαστής στο lab ως ντράμερ με δάσκαλό τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη και ύστερα ως πιανίστας στο Ωδείο Μουσικής Πράξης και στο Αthenaeum με δασκάλους τον Σπύρο Μάνεση τον Αρίωνα Γυφτάκη και το Γιώργο Αργυρόπουλο.

Φωνή: Στέλλα Κουτσέλου
Τύμπανα: Δημήτρης Κοντός
Πλήκτρα: Δημήτρης Κουρκουλούς
Κοντραμπάσο: Αλέξανδρος Τζιόβας

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
 
Τζούρος Ελευθέριος

03/09/2019
 
27/08/2019
 
27/08/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved