17 Ιουνίου 2019 Επικοινωνία
25/04/2018

Μουσική παράσταση Folktronics στο Μέγαρο Γκύζη

Μουσική παράσταση Folktronics στο Μέγαρο Γκύζη
Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στις 19:00 στο Μέγαρο Γκύζη για να παρακολουθήσετε την απολαυστική και ιδιαίτερα πρωτότυπη μουσική παράσταση «Folktronics».
Πρόκειται για ένα project που έχει σα στόχο να παρουσιάσει ένα μικρό δείγμα από την τεράστια ποικιλία ήχων και «τραγουδιστικών» ποιοτήτων που η ανθρώπινη φωνή μπορεί να παράγει. Οι λαϊκές φωνητικές παραδόσεις ανά τον κόσμο είναι η πλουσιότερη πηγή τέτοιων δειγμάτων και αποτελούν την πρώτη ύλη.

Ωστόσο, τα folktronics δεν είναι μία συλλογή διασκευών παραδοσιακών τραγουδιών. Ο ελεύθερος αυτοσχεδιασμός και το διαρκώς μεταβαλλόμενο μα ταυτόχρονα ενιαίο αισθητικά ηχητικό περιβάλλον που δημιουργείται με τη χρήση sampling και ηλεκτρονικών ήχων απαλλάσσουν την πρώτη ύλη από το πολιτισμικό της παρελθόν και δημιουργούν έτσι μία μουσική πολύχρωμη και ρέουσα που δε μπορεί να προσδιοριστεί ούτε στη γεωγραφία, ούτε στο χρόνο.
Φωνή: Λινάρδου Άννα
Electronics: Βαρουτάς Γιώργος
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
 
Τζούρος Ελευθέριος
05/06/2019
 
Το Σάββατο 8 Ιουνίου τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας ”ΦΩΣ” στον ΠύργοΟι φωτογραφίες των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Σαντορίνης Φ.Ο.Σ. λειτουργούν ως μαρτυρίες της εικόνας ενός αγαπημένου τόπου και προσφέρουν μια γεύση αυτού που ο κάθε φωτογράφος αποκαλεί «μέρος μαγικό», προκαλούν τον θεατή σε ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι σε χώματα θαυματουργά, καθώς και στην αναψηλάφηση των δικών του λαβωματιών από τον έρωτα του για την Ελλάδα. [περισσότερα...]
09/05/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved