22 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
25/04/2018

Μουσική παράσταση Folktronics στο Μέγαρο Γκύζη

Μουσική παράσταση Folktronics στο Μέγαρο Γκύζη
Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στις 19:00 στο Μέγαρο Γκύζη για να παρακολουθήσετε την απολαυστική και ιδιαίτερα πρωτότυπη μουσική παράσταση «Folktronics».
Πρόκειται για ένα project που έχει σα στόχο να παρουσιάσει ένα μικρό δείγμα από την τεράστια ποικιλία ήχων και «τραγουδιστικών» ποιοτήτων που η ανθρώπινη φωνή μπορεί να παράγει. Οι λαϊκές φωνητικές παραδόσεις ανά τον κόσμο είναι η πλουσιότερη πηγή τέτοιων δειγμάτων και αποτελούν την πρώτη ύλη.

Ωστόσο, τα folktronics δεν είναι μία συλλογή διασκευών παραδοσιακών τραγουδιών. Ο ελεύθερος αυτοσχεδιασμός και το διαρκώς μεταβαλλόμενο μα ταυτόχρονα ενιαίο αισθητικά ηχητικό περιβάλλον που δημιουργείται με τη χρήση sampling και ηλεκτρονικών ήχων απαλλάσσουν την πρώτη ύλη από το πολιτισμικό της παρελθόν και δημιουργούν έτσι μία μουσική πολύχρωμη και ρέουσα που δε μπορεί να προσδιοριστεί ούτε στη γεωγραφία, ούτε στο χρόνο.
Φωνή: Λινάρδου Άννα
Electronics: Βαρουτάς Γιώργος
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
 
Τζούρος Ελευθέριος
24/07/2019
 
Το Πρόγραμμα καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.ΣΜπορεί να περάσανε μήνες να «κυλήσαν νερά, όμως κάπου βαθιά η φωτιά καίει ακόμα» και μ’ ένα σωρό «τραγούδια που γίναν απλά η αφορμή» σας προσκαλούμε όλους να επιβιβαστείτε σε ένα «πλοίο που όλο φτάνει» στο δικό μας «καπηλειό» για να συμμετάσχετε στο καλοκαιρινό ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης και του Δήμου Θήρας. [περισσότερα...]
23/07/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved