17 Ιουνίου 2019 Επικοινωνία
22/12/2017

Χριστούγεννα με τον Άγιο Βασίλη στην κεντρική πλατεία των Φηρών

Χριστούγεννα με τον Άγιο Βασίλη στην κεντρική πλατεία των Φηρών
Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο  Δήμος Θήρας προσκαλούν την ημέρα των Χριστουγέννων από τις 11:00 έως τις 14:00 κι από τις 16:00 έως τις 19:00 κάθε παιδί του νησιού στην κεντρική πλατεία Θήρας (πλατεία Φηρών) για να ζήσουμε μαζί την μαγεία των Χριστουγέννων.

Ο Άγιος Βασίλης μαζί με τα ξωτικά του θα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους με δώρα, διασκεδαστικά παιχνίδια, face-painting, μπαλονοκατασκευές, δωρεάν ποπ-κορν, μαγικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο με όμορφες κλασικές ιστορίεςκαι θεατρικά δρώμενα.
Φυσικά τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί με τον Άγιο Βασίλη στο έλκηθρο του, να του ζητήσουν κατ’ ιδίαν το δώρο τους για φέτος κι επίσης να γράψουν γράμματα γεμάτα ευχές.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να μεταδώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων απ’ τις καρδιές μας σε ολόκληρη τη Σαντορίνη.   
 
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
 
Τζούρος Ελευθέριος 
05/06/2019
 
Το Σάββατο 8 Ιουνίου τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας ”ΦΩΣ” στον ΠύργοΟι φωτογραφίες των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Σαντορίνης Φ.Ο.Σ. λειτουργούν ως μαρτυρίες της εικόνας ενός αγαπημένου τόπου και προσφέρουν μια γεύση αυτού που ο κάθε φωτογράφος αποκαλεί «μέρος μαγικό», προκαλούν τον θεατή σε ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι σε χώματα θαυματουργά, καθώς και στην αναψηλάφηση των δικών του λαβωματιών από τον έρωτα του για την Ελλάδα. [περισσότερα...]
09/05/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved