13 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
24/08/2017

Sea Sounds Summer Festival - Irie Action Sound System meets MC Yinka

Sea Sounds Summer Festival - Irie Action Sound System meets MC Yinka
To Σάββατο 26 Αυγούστου και για το 6ο μουσικό live, τοSea Sounds Summer Festival υποδέχεται τους Irie Action Sound System και τον MC Yinka για μια βραδιά αφιερωμένη στη reggae μουσική στο FougaroBeach (Άγ. Γεώργιος, Σαντορίνη).

Με κοινή βάση την αγάπη για τη ρέγκε μουσικήκαι επηρεασμένοι από την παράδοση των Soundsystemsπου χαρακτηρίζουν τη Τζαμαϊκανή κουλτούρα, ξεκίνησαν  το 2005  ως URM, ενώ το 2009 μετονομάστηκαν σε IrieActionSoundSystemμε βασικά μέλη τους OldJohn, Soundman, K-mood και Nesco.

Τα μέλη τουIrieActionSoundSystemξεκίνησαν κατασκευάζοντας οι ίδιοι το πρώτο τους μικρό ηχοσύστημa και πολύ γρήγορα κατόρθωσαν να εμφανίζονται σε μεγάλες μουσικές σκηνές και να συνεργαστούν με τους RankingJoe, RankingTrevor, FittaWarri, EarlZeroκαιRankingForestκυκλοφορώντας δυο βινύλια. Επίσης, έχουν συνεργαστεί και με διεθνείς μουσικούς από Ευρώπη και Τζαμάϊκα όπως οιUweBanton, EarlSixteen, U-Brown, Ras Daniel Ray, Marlene Johnson, Ηorace Martin, KingShiloh.

Ο MC Yinka είναι ένας από τους διασημότερους και πιο ταλαντούχους rappers στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1988 κάνοντας MCing σε Drum N’ BassParties με τον DjTexture, με τον οποίον αργότερα θα συνέθεσαν την ομάδα UrbanLinks. Είναι ιδρυτικό μέλος των χιπ-χοπ συγκροτημάτων Αδιάσπαστη Ουσία και  Παράγοντες, μέλος των StreetBuzz, Dr.Votkaniniκαι ImamBaildi και δημιουργός των μουσικών projectUrbanix και Fuzics. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Djsκαθώς και με τον Φίλιππο Πλιάτσικαστην ηχογράφηση του δίσκου Όμνια.
Το ηχοσύστημα έχει στηθεί και τους IrieActionSoundSystemμε τον MC Yinkaείναι έτοιμοι να μας συστήσουν τη Τζαμαϊκανή παράδοση μέσα από μονοπάτια Reggae, Roots, Dub, U.K.Steppersμουσικής.
 
Ώρα έναρξης: 9 μ.μ / Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/fougaro.beach
[email protected]  / +30 22860 85096
 
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:
 
01 Σεπτέμβριου: Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος παρουσιάζει τη μουσικό-κινηματογραφική βραδιά: AquaticSoundtracks&Screenings
03/09/2019
 
27/08/2019
 
27/08/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved