16 Νοεμβρίου 2019 Επικοινωνία
25/08/2017

Τετραήμερο συναυλιών με τους Κωνσταντίνο Πελεκάνο, Βαγγέλη Τρίγκα, Λοΐζο Σορώτο και Σοφία Τσέρου

Τετραήμερο συναυλιών με τους Κωνσταντίνο Πελεκάνο, Βαγγέλη Τρίγκα, Λοΐζο Σορώτο και Σοφία Τσέρου
Δέκα ημέρες πριν την έναρξη του τέταρτου Φεστιβάλ Στρογγύλη ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν σ’ ένα τετραήμερο μουσικών παραστάσεων.
Την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 στις 20:30 στην πλατεία Πύργου ο Κωνσταντίνος Πελεκάνος (κιθάρα – τραγούδι) με το συγκρότημά του θα παρουσιάσουν τραγούδια από την ελληνική έντεχνη σκηνή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δικές τους συνθέσεις καθώς και κομμάτια από τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Θάνο Μικρούτσικο, Δημήτρη Ζερβουδάκη και άλλους αγαπημένους τραγουδοποιούς. Στη σκηνή θα βρεθούν μαζί του οι: Χριστόφορος Γαβαλάς (κιθάρα), Κατερίνα Γαλάτου (πιάνο – ακορντεόν – τραγούδι), Γιάννης Κουέλης (κρουστά), Γιάννης Βαζαίος (μπάσο).

Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 στις 20:30 στην πλατεία Πύργου oΒαγγέλης Τρίγκαςκαι το μουσικό του σύνολο στο οποίο συμμετέχει και η Μαργαρίτα Καραμολέγκου παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Optima». Δικές του ορχηστρικές συνθέσεις και τραγούδια από διαφορετικά μουσικά ρεύματα της Ελληνικής και ξένης μουσικής που εναρμονίζονται μεταξύ τους μέσα από μια σύγχρονη ενορχηστρωτική παρέμβαση.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 στις 20:30στο προαύλιο χώρο του ιερού ναού Αγίου Χαραλάμπους στην Έξω Γωνιά ο ΛοΐζοςΣορώτος και η ορχήστρα τουυπόσχονται ένα αξέχαστο παραδοσιακό γλέντιμε τα ωραιότερα θαλασσινά τραγούδια, αλλά και λαϊκές μελωδίες που έχουν αντέξει στο χρόνο και έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Τέλος τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 στις 19:00στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Οία η Σοφία Τσέρου, o Γιάννης Τσέρος και ο Φώτης Τσέρτος θα μας ταξιδέψουν παρέα με τις ακουστικές τους κιθάρες και τις φωνές τους. Στην πορεία της διαδρομής θα συναντήσουμε κλασικά τραγούδια της ροκ κι έντεχνα της ελληνικής και ξένης σκηνής που άφησαν το στίγμα τους μέσα στο χρόνο σε πολλές γενιές.

Οι εκδηλώσεις στην πλατεία Πύργου αποτελούν συνδιοργάνωση με τον πολιτιστικό σύλλογο «Εστία Πύργου Καλλίστης»
Είσοδος Ελεύθερη

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος
 
Τζούρος Ελευθέριος 
03/09/2019
 
27/08/2019
 
27/08/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved