26 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
03/08/2017

Στο Εμπορείο και στη Θηρασιά η Στελλίνα Κονιτοπούλου

Στο Εμπορείο και στη Θηρασιά η Στελλίνα Κονιτοπούλου
Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν να γλεντήσετε και να χορέψετετηνΠέμπτη 3 Αυγούστου 2017 στο δημοτικό Σχολείο του Εμπορείου και την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 στη Θηρασιά.

Η Στελλίνα Κονιτοπούλου και ο Γιώργος Σαμπαριώτης θα βάλουν… πλώρη και θα μας ταξιδέψουν στις μουσικές του Αιγαίου με αγαπημένους ρυθμούς και χιλιοτραγουδισμένα τραγούδια, χαρίζοντάς μας δύο υπέροχες βραδιές αφιερωμένες στην νησιωτική παράδοση.

Όσον αφορά στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθείτην Παρασκευή στη Θηρασιά, ο Δήμος Θήρας φρόντισε να εξασφαλίσει δωρεάνλάτζα για την καλύτερη μετακίνηση όσων κατοίκων και επισκεπτών του νησιού θελήσουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Η αναχώρηση θα γίνει από τοαμμούδι στις 21:30 και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί από τη Ρίβα στη 1:30 τα ξημερώματα.

Η είσοδος και τις δύο ημέρες είναι ελεύθερη.

Ώρα έναρξης: 21.30
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Ν. Αιγαίου,Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης «Το αρκάδι»
 
 
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
 
Τζούρος Ελευθέριος 
24/07/2019
 
Το Πρόγραμμα καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.ΣΜπορεί να περάσανε μήνες να «κυλήσαν νερά, όμως κάπου βαθιά η φωτιά καίει ακόμα» και μ’ ένα σωρό «τραγούδια που γίναν απλά η αφορμή» σας προσκαλούμε όλους να επιβιβαστείτε σε ένα «πλοίο που όλο φτάνει» στο δικό μας «καπηλειό» για να συμμετάσχετε στο καλοκαιρινό ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης και του Δήμου Θήρας. [περισσότερα...]
23/07/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved