24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
31/05/2017

Ρεσιτάλ πιάνου με τον Δημήτρη Κούκο στο Μέγαρο Γκύζη

Ρεσιτάλ πιάνου με τον Δημήτρη Κούκο στο Μέγαρο Γκύζη
Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 στις 20:00 στο Μέγαρο Γκύζη για να παρακολουθήσετε ένα εξαιρετικό ρεσιτάλ πιάνου με τον Δημήτρη Κούκο.

Ο πιανίστας Δημήτρης Κούκος σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ υψηλών πιανιστικών προδιαγραφών με έργα της κλασσικής και ρομαντικής εποχής καθώς επίσης και της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας. Το ρεσιτάλ περιλαμβάνει διάσημα και δεξιοτεχνικά έργα των L.v. Beethoven, F. Chopin και του F. Liszt.

Ακόμα, ο πιανίστας θα παρουσιάσει τα έργα των Α. Παπαδοπουλου «Το ουράνιο τόξο της βαρύτητας» και Π. Κουκου «Suite in blue» για σόλο πιάνο.
Είσοδοςελεύθερη.
 
Με τιμή,

Ο Πρόεδρος
 
Τζούρος Ελευθέριος 
24/07/2019
 
Το Πρόγραμμα καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.ΣΜπορεί να περάσανε μήνες να «κυλήσαν νερά, όμως κάπου βαθιά η φωτιά καίει ακόμα» και μ’ ένα σωρό «τραγούδια που γίναν απλά η αφορμή» σας προσκαλούμε όλους να επιβιβαστείτε σε ένα «πλοίο που όλο φτάνει» στο δικό μας «καπηλειό» για να συμμετάσχετε στο καλοκαιρινό ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης και του Δήμου Θήρας. [περισσότερα...]
23/07/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved