Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Η Gaia Wines ανοίγει τις πόρτες των οινοποιείων της σε Νεμέα και Σαντορίνη

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου, από τις 11.00 το πρωί έως τις 19.00  το απόγευμα, οι λάτρεις του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα οινοποιεία της Gaia Wines στη Νεμέα και τη Σαντορίνη και να απολαύσουν τα κρασιά της στον τόπο που δημιουργούνται. Φέτος, ιδιαίτερη έκπληξη για τους επισκέπτες θα είναι η αποκλειστική παρουσίαση του νέου ροζέ “4-6 h” και των δύο νέων προϊόντων της σειράς Monograph -- τo Monograph Multi, ένα blend Ασύρτικου, Μοσχοφίλερου και Ροδίτη, καθώς και το Monograph Αγιωργίτικου/Syrah.
 
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στα κτήματα και τους χώρους των οινοποιείων, να έρθουν σε επαφή με τη διαδικασία της οινοποίησης, της παλαίωσης και εμφιάλωσης των κρασιών, καθώς και να δοκιμάσουν μερικές από τις πολυβραβευμένες ετικέτες της Gaia Wines. Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ για τις συγκεκριμένες ημέρες θα ισχύουν ειδικές προνομιακές τιμές για όσους αγοράσουν κάποιο από τα προϊόντα μας.
 
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το διήμερο αυτό θα βρεθεί το ολοκαίνουριο ροζέ “4-6h” σε στυλ Προβηγκίας, ένα ξηρό κρασί με φρουτώδες άρωμα και εντυπωσιακό ανοιχτό χρώμα. Με τη δημιουργία της συγκεκριμένης ετικέτας, η Gaia Wines ανταποκρίνεται ως χαρακτηριστική ελληνική επιλογή στην παγκόσμια τάση για τα ροζέ αυτού του τύπου, που κερδίζει διαρκώς έδαφος τα τελευταία χρόνια.
Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τα  Monograph Multi και Αγιωργίτικο/Syrah, πρόκειται για δύο νέα προϊόντα με πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής.
 
«Ο θεσμός “Ανοιχτές Πόρτες” μάς δίνει κάθε χρόνο τη μεγάλη χαρά να υποδεχόμαστε στα οινοποιεία μας ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το κρασί και θέλουν να γνωρίσουν βιωματικά τη διαδικασία της οινοπαραγωγής στον ιδιαίτερο τόπο της. Κυρίως, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που δικαίως καθιερώθηκε σε μια παραδοσιακά οινοπαραγωγό χώρα όπως η Ελλάδα, και που δίνει τη δυνατότητα τόσο στους Έλληνες όσο και τους επισκέπτες μας να έρθουν σε μια ποιοτική επαφή με το καλό ελληνικό κρασί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνιδιοκτήτης της Gaia Wines,  Λέων Καράτσαλος. 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
Atacon
Covid Protection
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χ Ροϊλος, Διοικητής 2ης Υ.Π.Ε. : το δημόσιο σύστημα είναι σε ετοιμότητα, ζητάμε όμως από όλους σχολαστική τήρηση των μέτρων
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το ιταλικό εστιατόριο και Lounge Bar "Character" ξανά μαζί μας από την Τετάρτη 8 Ιουλίου!
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η «Selected Hideaways» επανεκκινεί τα ξενοδοχεία και τις βίλες που διαχειρίζεται
ΕΛΛΑΔΑ
Συμπληρωματική προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές L.Σ.-ελ.Ακτ., με το σύστημα των πανελλαδικών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ολική ανακαίνιση στο γήπεδο μπάσκετ του Ημεροβιγλίου
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρόσκληση στους Έλληνες να επισκεφτούν φέτος τη Σαντορίνη απο την Σ. Κίτσου στον Ρ/Σ του "Πρακτορείου FM"
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Σαντορίνη πρώτη στη λίστα του πιο επιθυμητού ταξιδιωτικού προορισμού, σύμφωνα με μεγάλο Αφρικανικό τουριστικό γραφείο
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συντονιστική Επιτροπή αγώνα για την ανέλκυση: ναυάγιο «SEA DIAMOND» όπως Ναυάγιο «ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ»
ΕΛΛΑΔΑ
Δωρεάν E-Learning του ΕΚΠΑ για Πρόληψη Μετάδοσης του Covid-19 στον Ξενοδοχειακό Κλάδο
ΕΛΛΑΔΑ
Idea Platform από το Ξενδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας
ΚΟΣΜΙΚΑ
23 χρόνια στο ραδιόφωνο συμπληρώνει την Παρασκευή 10 Ιουλίου ο Σάκης Πατηνιώτης. Αφορμή για το ξεκίνημά του, η Άννα Βίσση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Oλοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή η γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων
ΕΛΛΑΔΑ
Endless Greek Summer απο την Marketing Greece
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολοκληρώθηκε η εκδρομή του "ΕΝ ΟΔΩ" στην Ίο
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οδηγίες του Συνδικάτου Εργαζομένων στον Τουρισμό και Επισιτισμό
web radio
VE
Λιγνός_νέα
Hondos Cender
Poliiatreio
Όμηρρς
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.