10 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
25/05/2017

Η Gaia Wines ανοίγει τις πόρτες των οινοποιείων της σε Νεμέα και Σαντορίνη

Η Gaia Wines ανοίγει τις πόρτες των οινοποιείων της σε Νεμέα και Σαντορίνη
Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου, από τις 11.00 το πρωί έως τις 19.00  το απόγευμα, οι λάτρεις του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα οινοποιεία της Gaia Wines στη Νεμέα και τη Σαντορίνη και να απολαύσουν τα κρασιά της στον τόπο που δημιουργούνται. Φέτος, ιδιαίτερη έκπληξη για τους επισκέπτες θα είναι η αποκλειστική παρουσίαση του νέου ροζέ “4-6 h” και των δύο νέων προϊόντων της σειράς Monograph -- τo Monograph Multi, ένα blend Ασύρτικου, Μοσχοφίλερου και Ροδίτη, καθώς και το Monograph Αγιωργίτικου/Syrah.
 
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στα κτήματα και τους χώρους των οινοποιείων, να έρθουν σε επαφή με τη διαδικασία της οινοποίησης, της παλαίωσης και εμφιάλωσης των κρασιών, καθώς και να δοκιμάσουν μερικές από τις πολυβραβευμένες ετικέτες της Gaia Wines. Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ για τις συγκεκριμένες ημέρες θα ισχύουν ειδικές προνομιακές τιμές για όσους αγοράσουν κάποιο από τα προϊόντα μας.
 
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το διήμερο αυτό θα βρεθεί το ολοκαίνουριο ροζέ “4-6h” σε στυλ Προβηγκίας, ένα ξηρό κρασί με φρουτώδες άρωμα και εντυπωσιακό ανοιχτό χρώμα. Με τη δημιουργία της συγκεκριμένης ετικέτας, η Gaia Wines ανταποκρίνεται ως χαρακτηριστική ελληνική επιλογή στην παγκόσμια τάση για τα ροζέ αυτού του τύπου, που κερδίζει διαρκώς έδαφος τα τελευταία χρόνια.
Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τα  Monograph Multi και Αγιωργίτικο/Syrah, πρόκειται για δύο νέα προϊόντα με πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής.
 
«Ο θεσμός “Ανοιχτές Πόρτες” μάς δίνει κάθε χρόνο τη μεγάλη χαρά να υποδεχόμαστε στα οινοποιεία μας ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το κρασί και θέλουν να γνωρίσουν βιωματικά τη διαδικασία της οινοπαραγωγής στον ιδιαίτερο τόπο της. Κυρίως, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που δικαίως καθιερώθηκε σε μια παραδοσιακά οινοπαραγωγό χώρα όπως η Ελλάδα, και που δίνει τη δυνατότητα τόσο στους Έλληνες όσο και τους επισκέπτες μας να έρθουν σε μια ποιοτική επαφή με το καλό ελληνικό κρασί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνιδιοκτήτης της Gaia Wines,  Λέων Καράτσαλος. 
03/09/2019
 
27/08/2019
 
27/08/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved