16 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
15/03/2017

Ρεσιτάλ πιάνου & Βραδιά μουσικής δωματίου στο Μέγαρο Γκύζη

Ρεσιτάλ πιάνου & Βραδιά μουσικής δωματίου στο Μέγαρο Γκύζη
Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν τηνΠαρασκευή 17 Μαρτίου 2017 στις 19:00 και το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 την ίδια ώρα στο Μέγαρο Γκύζη για να παρακολουθήσετε δύο σπουδαίες μουσικές παραστάσεις.
Την Παρασκευή θα έχουμε την χαρά να θαυμάσουμε τον SébastienTriches –Salvaterra σ’ ένα ρεσιτάλ πιάνου.Ο νεαρός πιανίστας έχει εμφανιστεί σε προσωπικά ρεσιτάλ αλλά και σε συναυλίες μουσικής δωματίου σε πολλά μουσικά Φεστιβάλ σε χώρες όπως η Αμερική, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Ελλάδα, η Γαλλία, η Τουρκία, η Ρωσία, η Γερμανία, η Ολλανδία και το Ισραήλ. Πρόσφατα αποφοίτησε λαμβάνοντας το μεταπτυχιακό του τίτλο από το φημισμένο MozarteumUniversity του Salzburg της Αυστρίας με καθηγητή τον διάσημο JacquesRouvier. Στο ρεσιτάλ του στη Σαντορίνη θα παρουσιάσει έργα των F. Schubert, L.V. Beethoven και M. Ravel.
Την επόμενη μέρα η MartinaBarlotta θα μας χαρίσει μία εξαιρετική βραδιά μουσικής δωματίου. H Ιταλίδα κιθαρίστρια εκτιμάται διεθνώς για την εκφραστικότητα και την καλλιτεχνική της παρουσία στις εμφανίσεις της και είναι κάτοχος πολλών πρώτων βραβείων σε Διεθνής Διαγωνισμούς Κιθάρας. Το Μάιο του 2015 κέρδισε μία από τις τέσσερις διεθνείς υποτροφίες «ClaudioAbbado» που προσφέρονται με σκοπό να ενισχύσουν νέους με υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο. Στη Σαντορίνη θα παρουσιάσει, στο πρώτο μέρος έργα από το παγκόσμιο ρεπερτόριο της κιθάρας, ενώ στο δεύτερο μέρος θα συμπράξει με τον πιανίστα SébastienSalvaterra παρουσιάζοντας έργα μουσικής δωματίου για κιθάρα και πιάνο.
Η είσοδος και τις δύο ημέρες είναι ελεύθερη.
Με τιμή,

Ο Πρόεδρος
 
Τζούρος Ελευθέριος 
03/09/2019
 
27/08/2019
 
27/08/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved